Baschet

Temerarii Arad, aplaudați la scenă deschisă pentru prezența în „careul de ași” la Campionatului Național de Baschet în Fotoliu Rulant!





Recent a avut loc, la Pitești, în sala Școlii Gimnaziale nr. 4 „Traian” prima ediție a Campionatului Național de Baschet în Fotoliu Rulant. La start s-a prezentat și formația arădeană Temerarii, care se antrenează, la rândul ei, la Sala Sporturilor „Victoria”.

În faza grupelor, echipa din orașul nostru a câștigat ambele meciuri: 42-16, cu Motivation Ilfov și 38-33 cu Ralph Brașov, echipa ce avea să câștige titlul național. În semifinală, Temerarii au dat peste o formație mai bună, Comunitar Sibiu, care a s-a impus cu 46-29, în finala mică arădenii au fost învinși de Salvia 2000 Cluj, cu 51-18.

Așadar, Temerarii au trebuit să se mulțumească cu locul 4 național și în această seară au cules aplauzele spectatorilor care au asistat la meciul dintre FCC UAV Arad – CSM Târgu Mureș (scor 90-43). La pauza meciului, susținătorii „galben-albastrelor” au făcut cunoștință cu Ionel Curteanu (20 de puncte marcate la Pitești), Ionuț Grosu (10), Constantin Bracon (13), Raluca Herbei (11), Andreea Anton (6), Camelia Dijmărescu și cu antrenoarea Mădălina Nicolai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button