Cluburi polivalente

CS Universitatea și CSM Arad trimit sportivi la lotul național de gimnastică aerobică





Componenţii lotului naţional de gimnastică aerobică şi-au reînceput de marți antrenamentele la sala din cadrul CS Lia Manoliu. Claudia Ristea, Daria Mihaiu, Sandra Dincă, Larisa Şuiu, Maia Balogh, David Gavrilovici, Daniel Ţavoc, Leonard Manta, Darius Branda, Antonio Surdu, Mădălin Boldea şi Vlăduţ Popa au ca obiectiv Campionatele Mondiale de la Pesaro (27-29 septembrie) şi calificarea la Jocurile Mondiale din 2025. Mădălin Boldea, care are examenul de bacalaureat în această vară, se va pregăti la Constanța cu Cristiana Spînu pana la 1 martie. Cei 12 gimnaşti se antrenează cu Maria Fumea, antrenor principal, Mădălina Cioveie şi Cristiana Spînu – antrenori secunzi.

Branda, Popa și Balogh, cei trei arădeni din lotul seniorilor

Trei din gimnaștii din lotul tricolor provin de la cluburi arădene: Darius Branda, dublu medaliat european de seniori anul trecut, bronz și argint și Vlăduț Popa, dublu medaliat cu argint european de seniori, tot în 2023, ambii de la CS Universitatea (antrenoare Ramona Haidu) și Maia Balogh (debutantă la seniori, urmează să facă 18 ani), dublu medaliată cu aur european la junioare anul trecut, legitimată la CSM (antrenoare Elza Fărcuța și Alexandra Cicirean).

Începând de luna viitoare revin la treabă și componenții lotului național de juniori, cu alți trei gimnaști de la CSM Arad în componență: Melissa Fărcuța, Alexandru Berbece și Sara Buda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button