Polo

Tinerii poloiști de la AMEFA joacă – sâmbătă și duminică – pentru locul 5 național în bazinul din Subcetate!





În weekend, arădenii nu au drum doar la Sala UAV – Mihai Botez pentru turneul semifinal B2 al baschetbalistelor U15 de la CSȘ Gloria, ci și la bazinul din Subcetate. Și poloiștii de aceeași vârstă ai AMEFA-ei au turneu final național, pentru locurile 5-8 tot în zilele de sâmbătă și duminică.

Mai precis, AMEFA le înfruntă pe Aqua Sport Târgu Mureș (sâmbătă, ora 10,15), CSȘ Steaua (sâmbătă, ora 17) și pe ACS Olimpic (duminică, ora 10,15). Evident și celelalte formații se înfruntă între ele și la final se face configurația finală a clasamentului 5-8.

Cristian Cosma îi are la dispoziție pe: Aylan Buzatu, Rareș Gurghian, Victor Barto, Ianis Rus, Andrei Pota, Mark Cenădan, Codruț Bun, Eric Lanevschi, Marc Lanevschi, Victor Grecu, Paul Bun, Victor Filip, Brando Gridjac, Markus Beke și Bristen Morar. Aceștia au ratat la mustață prezența în „careul de ași” la capătul turneului de la Brașov și prin clasarea pe locul 5 la finalul sezonului regular au și dobândit statutul de gazde.

În turneul pentru locurile 1-4 la București se înfruntă: Crișul Oradea, CSA Steaua, Dinamo și CSM Alba Iulia. Formația din Cetatea Unirii i-a luat fața AMEFA-ei doar la golaveraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button