UTA Arad

Galeria UTA-ei strânge rândurile pentru deplasarea de pe „Cluj Arena”: ”În ton cu spiritul de luptă al jucătorilor”







UTA s-a întors acasă cu trei puncte mari în economia luptei pentru menținerea în SuperLigă. Arădenii au bătut-o cu 2-1 pe Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă ce va termina runda cu numărul 23 tot în zona play-off după eșecul de ieri al celor de la Universitatea Cluj. Iar formația lui Ioan Ovidiu Sabău e următorul adversar al „Bătrânei Doamne” într-un derby de tradiție în vest.


Meciul e programat duminică, la ora prânzului (13), iar galeria „roș-albilor” strânge deja rândurile pentru deplasarea în orașul de pe Someș. E prima din acest sezon în mod organizat pe „Cluj Arena”, căci precedenta partidă, când echipa favorită a fost gazdă în disputa cu Universitatea Craiova, s-a jucat într-o zi lucrătoare (miercuri), cu câteva zile înainte de Crăciun.


”Victoria de sâmbătă ne dă speranța unui parcurs bun în viitor. Prestația echipei din meciul cu Sepsi a spălat rușinea înfrângerii de la București și, în ton cu spiritul de luptă al jucătorilor și noi, fanii cei mai devotați ai Bătrânei Doamne, ne pregătim de o nouă călătorie la Cluj.

Astfel, peluza noastră pune la dispoziție pentru suporterii utiști locuri în deplasarea către orașul de sub dealul Feleacului pentru a încuraja UTA. Transportul se va face cu autocarele, iar înscrierile se pot efectua numai prin mesaj privat către pagina noastră de Facebook. Mesajul trebuie să conțină numele complete ale persoanelor înregistrate și numărul de locuri rezervate. Veți primi ulterior confirmarea înscrierii și detaliile legate de organizare prin aceeași metodă de comunicare.

Ținem să precizăm faptul că locurile sunt limitate, iar din acest motiv ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele care participă. Pentru o organizare cât mai bună, membrii peluzei au prioritate.
Meciul dintre Universitatea Cluj și UTA este programat pentru duminică, 4 februarie, ora 13.00 și va avea loc pe stadionul Cluj Arena.

Pentru noi doar UTA contează!” – e anunțul postat pe pagina de Facebook Ultras Arad II



2 comentarii

  1. felicitări!!! nu ar fi rău la imn adăugate..mai vreo 2..3 strofe, să fie mai lung imnul dacă ar fi cineva mai poet din rândul galeriiei nu ar fi rău!!!! spor în tot ce faceți!

    4
    0
  2. Stima si respect suporterilor si galeriei, FORTA UTA Arad, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , VICTORIE la Cluj !!!

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button