UTA Arad

Mauritania a părăsit Cupa Africii, Abeid e așteptat la Arad! Au căzut și discuțiile cu Sepsi







Ediţia 2024 a Cupei Africii rămâne una istorică pentru Mauritania, care a obținut primul succes la un turneu final, dar și prima calificare în faza eliminatorie. Drumul echipei utistului Aly Abeid în cea mai prestigioasă competiție a Africii s-a încheiat în optimi, după eșecul (0-1) cu naționala Capului Verde. Insularii au dat lovitura pe final prin fostul jucător de la Lille, Ryan Mendes, care a transformat un penalty în minutul 88.


Abeid, primul căpitan al Mauritaniei, nu a fost în apele sale la acest turneu final și a rămas pe bancă și în această seară. Fundașul stânga ieșise de teren la pauza meciului din etapa secundă a Grupei D, cu Angola, nu jucase deloc în victoria istorică cu Algeria, iar azi a fost – din nou – rezervă neutilizată.


Când plecase de la Arad în Africa, fotbalistul „Bătrânei Doamne” știa că are două oferte pe masă din SuperLigă. Ambele, se pare, au căzut pe rând. Prima din partea celor de la CFR Cluj, iar recent și cea de la Sepsi Sfântu Gheorghe, ambele pentru chestiuni legate de comisioane sau prime de instalare. UTA nu i-ar fi pus mari piedici și ar fi acceptat în jur de 100 de mii de euro pentru un jucător pe care oricum îl va pierde gratis la vară, din moment ce a refuzat prelungirea contractului.

Aly Abeid este așteptat joi sau vineri la Arad, însă e greu de crezut că Mircea Rednic îl va include în planurile sale pentru deplasarea de la Cluj, mai ales că Diogo Rodrigues s-a comportat excelent ca fundaș stânga cu Sepsi.

FOTO: FFRIM – Fédération de Football de la Mauritanie (facebook)



8 comentarii

  1. Abeid, e cu capul în nori, nu visează decât la următorul transfer, nu are personalitate, profesionalism, trebuie încurajat și ținut la echipă.
    Ne trebuie neapărat încă trei jucători puternici, care să are pământul.

    12
    5
    1. ianoska ai licenta PRO online tip becali te pricepi la toate iti sugerez sa l contactezi pe STRAMBUL poate te accepta asistent?!

      3
      8
      1. Ianoș poți începe la batanya, au mare nevoie de unul ca tine ?HAIDE UTA, hai ARADUL ?️?

        4
        4
  2. SA VEDEM SPER SA reusim si la cluj un joc bun dar cel mai bine ar fi sa facem punct sau exceptional ar fi puncte mai ales ca IASUL a invins pe clujeni !! Este totusi bine ca CFR ul a zdrobit voluntarii si ei raman sub noi!
    Acum cred ca vine si maurul ca a fost eliminata echipa lui aseara dar el nu prea a mai jucat nici la nationala din primul meci!Daca reusim sa nu pierdem cu universitatea si batem pe 12.02.24 la ora17.00 pe Botosani la ARAD atunci sunt mari sanse sa evitam barajul,orice alte rezultate ne coboara pe locurile de baraj!
    HAIDE UTA,vicecampioana provinciei!

    9
    1
  3. E ciudat si felul in care participa Abeid la jocurile nationalei sale, cand capitan de echipa, cand rezerva neutilizata. Nu stiu, cred ca sunt prea multe calcule de interese in jurul sau si asta strica.

    6
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button