Fotbal judetean

Zăbraniul se întărește de la primele clasate, Pința nu mai acceptă jumătăți de măsură: „Cine nu va fi la pregătire…”

Victoria Zăbrani are planuri ceva mai importante pentru partea a doua a sezonului în Liga 4-a Arad și a făcut deja mutări importante la nivel de lot, de la formații de Top. Este vorba despre portarul Adrian Brutyo și mijlocașul Cosmin Gâlcă, ambii de la Viitorul, mijlocașii Păulișului Vlad Gîrna și Dacian Zubașcu, fundașul Raul Stoin (ex. Lipova și Sântana), dar și Emanuel Turcu, un apărător de la Mureșul Zădăreni. „Mă bucur că a revenit și Nenad Maxim la echipă, îl mai aștept și pe Lucian Avram și, probabil, de joi, va mai veni la pregătire și Ianis Varga, de la Cermei”, a spus Leontin Pința.

Antrenorul Victoriei a condus, luni seara, un prim antrenament al anului la lumina nocturnei de pe „Scheirich Arena”. La reunire au fost prezenți și primarul Dănuț Codrean și Tiberiu Nicula, fost președinte și fotbalist al celor din Zăbrani. Edilul comunei i-a asigurat pe fotbaliști că vor avea toate condițiile financiare și logistice pentru o parte secundă de sezon mai bună, iar de aici și pretențiile staffului tehnic cresc. „Mă bucur că la prima întâlnire să avem o singură absență nemotivată, Coraș, cu această ocazie, de altfel i-am transmis și lui și le transmit și celorlalți că, indiferent de numele jucătorului care nu va fi prezent la program lucrurile vor fi un pic neclare. Până în data de 26 februarie când vom pleca într-un semi cantonament la Căsoaia ne așteptă un program cu trei antrenamente și jocuri cu echipele care sunt trecute în programul de pregătire. nivelul lotului am încercat să ne întărim un pic pe posturile deficitare”, a spus Leo Pința, care din această iarnă îl are alături și pe Fery Toth, în postura de director sportiv.

Zăbraniul va începe seria amicalelor iernii pe 10 februarie, în compania celor din Târnova, urmând să le mai întâlnească apoi pe: UTA U16 ( 14 februarie), Podgoria Ghioroc (17 februarie), ACB Ineu (20 februarie), Voința Macea (24 februarie) și Gloria Lunca Teuz Cermei (2 martie)

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button