UTA Arad

Rednic a spus stop împrumutului lui Vulturar la UTA: „Nu mai vor suporterii, să stea acolo, să învețe imnul Rapidului!”





E chestie de ore până când Rapidul va oficializa transferul lui Cătălin Vulturar (19 ani) de la Lecce. Fotbalistul crescut de UTA și vândut în Italia în toamna anului 2020 va fi evaluat de Cristiano Bergodi, însă – cel mai probabil – italianul va lua decizia să-l împrumute la o altă formație din SuperLigă pentru a fi rodat.


După modelul Claudiu Micovschi, UTA era considerată destinația ideală, mai ales că internaționalul de tineret revenea acasă, la Arad, însă după declarațiile de aseară lucrurile s-au schimbat. Mircea Rednic nu și-l mai dorește pe Vulturar, ținând cont și de părarea fanilor care au rămas dezamăgiți de ceea ce au auzit din gura tânărului fotbalist. La declarațiile pe care le-a făcut, nu că nu mai vreau eu, nu mai vor suporterii. Ăștia sunt copii fără minte, dar ar trebui să fie ajutați și un pic sfătuiți de impresar. Nu ai voie să spui așa ceva. În primul rând, noi l-am vrut, impresarul lui ni i-a propus și pe Vulturar și pe Dumiter si nu s-a făcut. Acum văd că cei de la Rapid l-au cumpărat și era vorba de un împrumut, dar eu chiar nu mi-l doresc în situația de față. Plus că am făcut deja două transferuri, am luat doi jucători pe post, deci în momentul de față nu mă interesează. Să stea acolo, să învețe imnul Rapidului. O să aibă concurență, nu cred că antrenorul și l-a dorit, nu l-a dorit. Asta e, am mai pățit cu un jucător cu care am fost sută la sută că, dacă vine în România, semnează numai cu mine și nu a semnat (n.a. Dorin Rotariu). Vulturar e un jucător bun, dar acolo e concurența mare la mijlocul terenului și avea mai multe șanse aici să joace. Dacă el a ales și a făcut declarațiile pe care le-a făcut, e clar, nu mai am nevoie de el”, au fost cuvintele antrenorului celor de la UTA.

După mine, fanii Rapidului sunt cei mai frumoşi din ţară. Rămâne să învăţ imnul Rapidului”, spunea – printre altele – Cătălin Vulturar aseară.

5 comentarii

  1. Sa vedem ce demonstrează Cătă de aici încolo, că până acum nu știu cât și cum a jucat la Lecce, de l-au dat . Cat despre declarații, cam nepotrivite, dar poate asta crede cu adevărat și atunci de ce sa nu-i respectam dreptul la opinie?

    9
    12
  2. Impresarii mint mai mult ca si clasa politica! Orice personaj ce nu a fost bun la fotbal este acum impresar….

    11
    1
  3. Nenea Rednic ,Luana este impresara lui Cristi Mihai ,era normal să nu îl vrei !C Mihai joacă bine ,un băiat bun !!!INTREBAREA ESTE :DACĂ NU ERA CU LUANA ÎL FORȚAI ATIT PE CRISTI MIHAI ?????Never!!!
    A nu se înțelege ca am ceva cu băiatul e chiar bun ,dar vreau să scot în evidență ca pe unii îi ridici cea ce este f bine și pe altiii îi desființezi ca fotbaliști ceea ce te cataloghează ca STRIMB -hai sanatate ca te-am GHICIT !!!

    4
    43
    1. Pe unii care sunt pe lângă , poți să-i forțezi cat vrei , că te îngroapă, părerea mea. Nu știu de ce, cei care tot criticați impresarii, nu vă faceți impresari.
      Balint era cu Apostu, Rednic cu Luana, fiți și voi cu cineva, daca tot va pricepeți. Ar fi păcat să nu.

      24
      4
    2. Arad, asta ai inteles tu ??? Felicitari Rednic , sint foarte curios sa vad daca Vulturar va face fata in Liga I ! Eu cred ca NU , total neinspirata venirea lui in campionatul romanesc!

      7
      1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button