UTA Arad

Andone știe ce o așteaptă pe FC Botoșani la Arad: „S-au întors pe stadionul lor, pun o presiune foarte mare cu suporterii alături! UTA e favorită”

Doar FCSB, Rapid și Farul au o „zestre” de puncte mai bună decât FC Botoșani în ultimele cinci etape ale SuperLigii. CFR Cluj și FC U Craiova 1948 sunt același palier cu gruparea din nordul Moldovei, în timp ce restul formațiilor sunt sub și aici o includem și pe UTA, cu tot cu cele 7 puncte ale sale și cele două succese la rând.

Cu cele 9 puncte făcute din 22 decembrie încoace, botoșănenii au și scăpat de „lanterna roșie” în „favoarea” celor de la Dinamo, însă drumul până la salvarea de la retrogradare e încă lung și trece și pe la Arad, luni, de la ora 17, în cadrul rundei a 25-a a SuperLigii. Bogdan Andone a legat două succese de când a preluat-o pe FC Botoșani, însă pe teren propriu. În precedenta deplasare, echipa sa nu a contat pe „Muncipalul” sibian și a cedat cu 0-2 în fața celor de la Hermannstadt. „Ne așteaptă un meci dificil, contra unei echipe puternice, mai ales pe teren propriu. Cred că UTA este favorită, joacă pe teren propriu, s-au reîntors pe stadionul lor. Am văzut că pun o presiune foarte mare la meciurile de acasă, cu suporterii alături de ei. Ne așteaptă un meci foarte, foarte dificil, dar la ora jocului trebuie să fim pregatiți și să știm la ce ne așteptăm. Trebuie să fim concentrați 100%, să fim atenți, să nu facem greșeli, dar și să încercăm să le creăm probleme și să marcăm ca să putem câștiga meciul. În funcție de ce se întâmplă pe parcursul jocului, uneori ești mulțumit si cu un punct, dar fiecare joc trebuie să fie pregătit să joace la victorie”, spune tehnicianul care a antrenat-o în două mandate și pe Poli Timișoara, marea rivală a „Bătrânei Doamne”.

Valeriu Iftime crede că echipa pe care o finanțează poate obține rezultatul maxim la Arad. Totodată, omul de afaceri i-a mai promis întăriri antrenorului său, care – însă – nu vor apărea până la meciul cu UTA. „Ca orice patron, domnul Iftime vede lucrurile din punctul de vedere al dânsului și e normal că trebuie să fie optimist și pozitiv. Suntem multumiți că e alături de noi tot timpul, ne susține și ne dă încredere prin lucrurile pe care le face și tot ceea ce ne creează ca și conditii. Mai avem câteva zile până la sfârșitul perioadei de transferuri și deocamdată nu a apărut nimic concret. Sunt discuții cu doi-trei jucători pe pozițiile pe care mai avem nevoie, sper să se concretizeze pentru că avem nevoie, atât numeric, cât și valoric, să ne ridicăm puțin nivelul, să avem soluții. Am spus-o, sunt încă foarte multe meciuri de jucat și fiecare meci e extrem de important pentru noi, trebuie să avem soluții atât ofensive, cât și defensive, să avem un lot echilibrat ca să putem fi în joc până la ultima etapă. Sunt jucători români și străini, să vedem acum cine va veni, în condițiile în care vor veni. Sunt discuții pe mai multe planuri, sper să se concretizeze cât mai repede, dar sigur pentru meciul de luni nu vor fi noutăți. Deocamdată suntem în aceeași formulă, vom vedea zilele următoare, în funcție de ce sau cine va veni, ce plecări vor mai fi”, a adăugat Andone, care nu are probleme de lot în vederea deplasării de pe Mureș, în afara mai vechilor accidentați Mailat și Camara, plus Olinga, care este blocat undeva în Franța.

FC Botoșani e penultima în clasamentul SuperLigii, cu 18 puncte acumulate, la 8 lungimi de undă de vecinii din Iași, care sunt pe loc de baraj. Distanța față de UTA e de 12 puncte înainte de duelul de luni.

Un comentariu

  1. HAIDEȚI OAMENI BUNI LA MECI, SĂ ÎI ARĂTĂM LA IFTIMIE, PATRONUL DE LA BOTOȘANI CE ÎI AȘTEAPTĂ PE VULCANUL DE LA ARAD, A SPUS CĂ SIBIU ESTE MAI BUNĂ CA UTA, ȘI CĂ LA ARAD ESTE MECI MAI UȘOR, HAI SĂ ÎI FACEM SĂ LE TREMURE CHILOȚII PE EI DE CUM ÎNTRA PE GAZONUL STADIONULUI ISTORIC AL SFINTEI NOASTRE UTA!!! și la mister REDINC, SĂ ÎI ARĂTĂM, CLEMENȚĂ CĂ IL IERTĂM PENTRU UNELE CUVINTE SPUSE MAI LA NERVI, SUNT SIGUR CA ÎI PARE RAU ȘI LUI ȘI NOI SĂ FIM LÂNGĂ EL, PENTRU CĂ O VICTORIEI CU BOTOȘANI SI LA VOLUNTARI SUNTEM IN PAYOFF!!!

    20
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button