UTA Arad

Ce spune Rednic despre ultimele achiziții utiste? „Tudorie are calitate, cred în Vulturar, nu mi-a plăcut declarația lui”







Clubul UTA a anunțat în ziua meciului cu FC Botoșani două transferuri. Primul dintre ele îl vizează pe atacantul Alexandru Tudorie, care vine din liga a doua a Arabiei Saudite, de la Al-Adalah și care a reprezentat România la toate nivelurile mai puțin reprezentativa de seniori.


Fotbalistul din Galați e cotat la 1 milion de euro și va avea un rol precis în lotul arădenilor. „Tudorie a semnat, îl vreau pentru că are calitate și aveam nevoie de concurență. Era doar cu Kevin (n.a. Luckassen), eu cred că e un câștig pentru noi. E clar că va avea nevoie de o perioadă în care să revină fizic, el mi-a garantat că e bine. S-a antrenat, dar una e să te antrenezi singur și alta e să o faci normal, cu o echipă”, a punctat Mircea Rednic după meciul cu Botoșaniul.


Rapidul a confirmat împrumutul lui Vulturar: „Concurență mare la mijloc”

În cursul serii atât, Rapidul, cât și UTA au anunțat împrumutul lui Cătălin Vulturar din „alb-vișiniu”, în „alb-roșu”. Practic, mijlocașul central se întoarce acasă după trei ani și jumătate, timp în care a jucat pentru echipa de tineret a lui Lecce, cu care a și câștigat în vară campionatul Primavera. În momentul în care a semnat cu giuleștenii, Vulturar a făcut niște declarații măgulitoare pentru suporterii Rapidului, care automat i-a deranjat pe cei ai rivalilor de la UTA, dar și pe antrenorul Mircea Rednic.



La finalul confruntării cu Botoșaniul, „Puriul” a îngropat securea războiului și a mai ținut să precizeze că el l-ar fi iertat și pe Dorin Rotariu, care l-a trădat în toamnă alegând FCSB-ul. „Normal că mutarea nu s-a făcut fără acordul meu. Mie mi-a plăcut Vulturar, nu mi-a plăcut declarația lui, încă nu am apucat să vorbesc cu el. Însă, îmi place ca jucător, nu ai cum să nu îți placă. E un jucător bun, e tânăr, la mijlocul terenului va fi concurență mare și nu am zis nu. Sincer m-aș fi așteptat și la Rotariu, dacă m-ar fi sunat, l-aș fi luat. Știu că are calitate și paote să ajute și cu mine a avut rezultate bune și a dat randament. Sunt antrenor, ok, mă mai supăr pe moment, dar când poți să iei un jucător și crezi în el, crezi că te poate ajuta, nu spun nu”, a spus Rednic.

O să vină un fundaș stânga, ne așteptam și la mutarea asta, avem 2 jucători, trebuie să alegem dintre ei. Sunt străini ambii, sunt jucători liberi, putem să îi aducem oricând. Tudorie a semnat, îl vreau pentru că are calitate, aveam nevoie de concurență, doar cu Kevin, eu cred că e un câștig pentru noi, e clar că va avea nevoie de o perioadă în care să revină fizic, el mi-a garantat că e bine , s-a antrenat, dar una e să te antrenezi singur și alta e să o faci normal.

FOTO: Lucian Ciobanu

6 comentarii

  1. da și eu cred ca tudorie si vulturar sunt achizitii bune, tipa de langa tudorie, oare cine este?…succes la amandoi!!! sa fie cu noroc!

    5
    5
  2. Mare tamtam sa făcut cu toți , dar speram să fie alegerea bună și așa e târziu nu mai este timp !!! ✌️?✌️ Hai UTA ….?

    4
    2
    1. Sa nu fie precum Morar , de la 25 metri cu poarta in fata a sutat la 10 m alaturi , un expirat ! Nu stiu ce mai cauta in Liga I !

      6
      7
  3. Nu e rau Tudorie dar „bibelou de portelan”…Cam usor se accidenteaza..Oricum, ca sa renunti la Cooper in favoarea lui Morar..
    Macar Tudorie a fost un marcatator relativ bun,pe unde a fost…Ba ne-a mai si incaltat,cand a avut ocazia…
    Sa-l vedem la treaba…Succes si la cat mai multe goluri!!!

    5
    2
  4. Este un jucator bun de atac. Ca, se mai accidenteaza este normal,toti jucatorii se accidenteaza.Sper sa se integreze cat mai repede in echipa si sa dea cat mai multe goluri. FORTA UTA Arad !!!

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button