Fotbal judeteanȘoimii Lipova

Amical cu ocazii, dar fără goluri între Sântana și Lipova, „șoimii” îl au în curte pe camerunezul Passi Njopgang!





După ce a zdrobit-o pe Național Sebiș miercuri (10-0), Unirea Sântana și-a măsurat forțele cu divizionara a treia, Șoimii Lipova. Pe noua suprafață sintetică din Sântana, a ieșit un meci echilibrat, cu ceva ocazii, între care și o bară, dar fără goluri: 0-0!

Bara cu pricina a țintit-o Filimon cu o lovitură de cap, dar același jucător a mai avut o situație de unu la unu cu portarul, dar șutul său liftat s-a dus de puțin pe lângă. Dincolo, cea mai mare situație i-a aparținut lui Vlad, care a primit o pasă filtrantă de la Nica, dar a Mureșan i-a apărat șutul de la colțul scurt. La rândul său, Adelin Nica a avut două-trei finalizari bunicele, dar nu suficent pentru a-l păcăli pe portarul Unirii.

În partea a doua, Filimon a mai avut golul în bocanc, dar a tras peste după pasa lui Pașca, iar dincolo, Chelea a făcut o cursă de 40 de metri, dar nu a mai avut puterea să finalizeze.

Așadar, săptămână fără gol încasat pentru Sântana și doar cu regretul că nu a fructificat una dintre ocazii astăzi. „Poate, ar fi trebuit să fim mai cinici, dar – până la urmă – a fost un amical și m-a interesat în special implicarea băieților, dispoziția lor la efort și reacția lor la ceea ce antrenăm. Și, din acest punct de vedere, sunt mulțumit, echipa a crescut de la săptămână la săptămână și mai avem 14 zile să ne pregătim și mai bine de primul meci oficial al anului. Stranierii Abraham și Ryoudai sunt ultimii jucători transferați, două întăriri importante pentru noi”, a spus Adrian Abrudean, antrenorul principal al „roș-negrilor”.

Lipova își anulase amicalul de la mijlocul săptămânii de la Periam, colega din C8, așa că antrenorii Cristi Todea și Norbert Polgar l-au văzut doar astăzi la lucru pe Passi Njopgang, un atacant camerunez de 29 de ani, care e din 2018 în România și a evoluat în ligile patru și trei, dar și în liga secundă cu Unirea Constanța. „A fost un meci viu, cu un ritm de competiție și ocazii. Nu a fost un meci de 0-0, dar ambele echipe s-au cam jucat cu ocaziile. Până la urmă, a ieșit un meci bun, util, pentru ambele echipe, pe un teren sintetic de calitate. Am și avut în față o echipă antrenată de fostul nostru principal și se știe că echipele lui <<Știli>> sunt foarte bine organizate”, a spus Norbert Polgar, antrenorul secund al „șoimilor”.

Formații:

Sântana: Mureșan – Bortiș, Calvin, Nistor, Savin – Stanciu, Simion, Copil, Filimon – Burlă, Abraham. Au mai jucat: Politic, Pașca, Paven, Ursoi, Olteanu, Ryoudai, Kozma, Marc.

Lipova: Nedelea – Bokse (60 Candreanu), Petruț, Bain, Puta (60 Franklin) – Vlad (60 Brad), Said (60 Bălașa), Salka (60 Țurcanu), Nica (60 Andrieș) – Șimăndan (60 Passi), Dinu (60 Chelea).

Arbitri: Alexandru Cohuț – Andreea Șușcă, Nicoleta Șușcă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button