UTA Arad

Mircea Rednic a fost externat, clubul UTA susține că de mâine revine la antrenamentele echipei









Așa cum anticipam, controalele amănunțite la care a fost supus Mircea Rednic de la ora 14 încoace au ieșit bune și antrenorul UTA-ei a fost externat. Vă reamintim că acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad fiindcă a amețit în startul ședinței de pregătire pe care o conducea pe terenul „ICRTI” și nu a mai dorit să riște nimic după infarctul suferit în luna august a anului trecut.

Din informațiile noastre, medicii i-ar fi recomandat tehnicianului de 61 de ani două-trei zile de odihnă, însă – conform anunțului clubului UTA – acesta se va prezenta normal la programul echipei pentru a pregătit meciul de sâmbătă, cu Petrolul Ploiești.

”La ședința de pregătire de astăzi, antrenorul principal al echipei, Mircea Rednic, a simțit un disconfort și o ușoară stare de amețeală.

Având în vedere antecedentele medicale din anul precendent, Mircea Rednic a fost dus la spital de staff-ul medical, acolo unde i s-a efectuat un control amănunțit.
Analizele au ieșit foarte bune, astfel că de mâine va reveni alături de echipă” – e precizarea clubului UTA pe contul oficial de Facebook.
De când a suferit infarctul și i s-au montat trei stenturi de către medicul Mihai Dina, Mircea Rednic a vorbit în mai multe rânduri de o posibilă plecare de la UTA. Ultima oară a făcut-o pe 2 februarie, când era nemulțumit de faptul că echipa nu este susținută mai mult de mediul de afaceri din Arad. „Am multe de spus și câteodată stau și mă gândesc de ce mai continui aici. De multe ori mi-am pus întrebări, mai ales după infarctul pe care l-am avut. Câți antrenori s-au implicat? Eu am fost, mă poartă domnul Meszar la zile de naștere, la oameni politici, la oameni cu bani. Am fost și sunt dispus, am fost la mulți care au și chiar au și sponsorizat cu 10 mii de euro. Nu sunt supărat, dar pe unde am fost, așa am făcut, dar vreau mai mult. Adică eu chiar mă implic, nu vreau să rămânem la mediocritate. Adică vreau mai mult, dacă asta se vrea…”, preciza la începutul acestei luni experimentatul tehnician care a ajuns pe locul 8 cu UTA în SuperLigă

4 comentarii

  1. Bate-ti Petrolul fara emotii si o sa fie mai bine si trece problema de la inima.
    Ma intreb ce naiba mai puteti sa-i reprosati omului asta. Cu o echipa facuta franjuri in vara a facut mai multe puncte de cit anul trecut avem cit de cit sanse chiar la play-off si daca o fi play-out sper ca nu o sa avem emotii.
    Daca UTA ar plati salari mai atractive poate Rednic ar putea avea o echipa cu mult mai competitiva si am evita „valurile” in rezultate.
    Sanatate maxima Dl. Rednic!

    Forza UTA!

    40
    0
  2. MULTĂ SĂNĂTATE, MISTER, MAI MULTE LEGUME, USTUROI, CEAPĂ, O ȚUICĂ BUNA DE CASĂ DE LA ARAD, ESTE BUNĂ LA TENSIUNE, IN REST, TOATE BUNE, SA NE ADUCEȚI TITLUL DE CAMPIOANĂ LA ARAD!!!! SI VA FACEM STATUIE ACOLO IN FAȚĂ LA STADION!!! TOATA LUMEA TRĂIEȘTE IN STRES, AȘA ESTE TIMPUL IN
    CARE TRĂIM….

    30
    0
  3. E normal primavara sa apara slabiciuni orice afectiune de genul se rezolva cu miscare si alimentatie corespunzatoare dar plimbarile in natura regleaza tot corpul omenesc asa ca cativa km pe jos fac minuni pt orice corp!

    6
    0
  4. Multă sănătate domnule Rednic. Puneți foarte mult suflet și noi simțim asta. Dumnezeu să vă ajute în toate și să vă dea recuperare cât mai lină și lipsă de probleme pe viitor. Sunteți un om care umblați cu sufletul la el și iubiți oamenii, pe fiecare în parte. Avem ce învăța de la dumneavoastră ca pedagog și figură publică. Toată stima!

    7
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button