UTA Arad

Rednic a ajuns din nou la spital, a acuzat amețeli în startul ședinței de pregătire de pe „ICRTI”

Săptămâna meciului cu Petrolul a început cu probleme de sănătate pentru Mircea Rednic. Antrenorul UTA-ei s-a prezentat în această dimineață la stadion, iar în jurul orei 13 s-a deplasat pe terenul ICRTI pentru ședința de pregătire a echipei sale. La un moment dat, a acuzat amețeli și i-a cerut team-managerului Sorin Botiș să-l ducă de urgență la spital.

Vă reamintim că pe finalul lunii august, Rednic a trecut recent printr-o operație la inimă, în care i s-au montat trei stenturi, ocazie cu care și-a dat seama că nu e de glumă cu sănătatea. La ora 13,45, „Puriul” se afla deja la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Arad, iar medicii i-au făcut primele investigații.

Din primele informații pe care le avem, „principalul” UTA-ei e bine, poate puțin epuizat după deplasarea la București și meciul cu FC Voluntari trăit la intensitate maximă și câștigat cu 1-0 de echipa sa. Rednic va mai fi ținut sub control de medici, care – probabil – îi vor recomanda două-trei zile de pauză.

Vom reveni cu alte amănunte despre starea de sănătate a tehnicianului UTA-ei.

5 comentarii

 1. Sănătate maxima nea Mircea. Sper sa reveniți cât mai repede lângă echipa.
  Fără dv. Liga 2 scrie pe noi.

  18
  3
 2. Maladie incompatibila cu fotbalul. Strict medical ești salvat, dar,, ceasul ” nu mai funcționează complet. Numai oboseala deplasărilor, și chiar programul normal contrazice recomandarea medicilor. Apoi vin emoțiile de ambele feluri. Le stăpânești ceva timp cu pastile. Asta încarcă și mai mult. Eu am spus la timpul respectiv. Rednic plătit dublu pentru pregătirea unui antrenor liber cu supravegherea lui și la alegerea lui după accidentul medical. El a avut grije de STROUNGIS, și mai puțin de el. Hațegan, de exemplu nu are nici 10% din consumul lui. Îl urmează pe Rednic , Dorinel Munteanu, dacă nu e atent. Te mai înjura și câte unul prin peluza. Risc mare.!!

  18
  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button