UTA Arad

Cooper s-a întors la UTA, iranienii de la Foolad nu au fost mulțumiți de raportul calitate-preț!





Cel mai probabil, UTA va avea abundență de atacanți până la vară și asta pentru Godberg Cooper (26 de ani) revenit în „alb-roșu”. Fotbalistul a fost în Iran, unde a fost testat de Seyed Ahmad Alenemeh, antrenorul interimar al celor de la Foolad FC, care nu crede că italianul își merită banii. Gruparea arădeană a cerut o sumă de transfer cu 5 zerouri și, chiar dacă ar fi micșorat-o până la 20-30 de mii de euro, fotbalistul a cerut un salariu de minimum 17-18 mii de euro pe lună și iranieinii nu au fost de acord să i-l dea.


Cooper a revenit sub comanda lui Mircea Rednic și a colegilor săi din stafful tehnic, urmând să lupte cu Luckassen, Tudorie și Morar pentru un loc pe foaia de joc pentru meciurile ce au rămas de disputat până la finalul stagiunii.  Asta dacă nu apare o ofertă last-minute pentru puternicul vârf din campionatele în care fereastra de transfeuri e încă deschisă, Rusia, Kazahstan, Lituania sau China, sau – poate – se mai poate schimba ceva la Fooland sau la o altă formație din Iran.

În 21 de apariții în acest sezon al SuperLigii, Godberg Cooper a marcat trei goluri și a reușit un „assist”. La plecarea italianului cu origini ghaneze în Iran, Mircea Rednic nu era cu totul împăcat cu pierderea sa. „Dacă îmi pare rău de plecarea lui? Da și nu. Mi-au plăcut golurile alea cu CFR și FCSB, contează și pentru CV-ul lui, dar – în rest – îmi doream mai mult de la un atacant, să conteze mai mult și pe faza defensivă”, spunea în urmă cu o săptămână antrenorul utist.

13 comentarii

  1. Mă bucur, este bun, trebuie doar să fie conștient că aici este obligat să facă mult mai mult. Responsabilitate maximă!
    HAI UTA! HAI ARADUL!
    MECIUL CU PETROLUL ESTE CEL MAI IMPORTANT, AȘ PUTEA SPUNE DECISIV!

    22
    2
    1. Pentru playoff toate meciurile rămase sunt decisive. Și chiar cu toate câștigate depindem de unele rezultate + golaveraj pe – la noi. Păcat tare de punctele pierdute cu Botoșani. Dar ce ne împiedică să visăm frumos? Altădată era imposibil și să visezi! Dacă se câștiga cu petrolul, ar trebui o primă consistenta bine de tot , pachet pentru ambele meciuri:rapid + craiova. Rapid nu e așa balaur!

      15
      0
  2. Probabil ca or fi aceia campionii Orientului si noi nu am aflat inca….Apoi,sa fiu foarte sincer,personal nici nu imi pare rau ca s-a intors..Poate,poate..Dar nici sa-si ia salariul fara sa joace.Sper sa fie constient si Cooper de asta si sa stranga din dinti la antrenamente si eventualele meciuri,sa-i dovedeasca lui Mister,daca va mai primi sanse.Pe de alta parte si cu strainii va fi o problema…

    18
    5
  3. Pai hai sa fim serioși, s-a cam întors cu coada între picioare vorba fie; singura lui sansa e sa rupă pământul acuma. Fizic are, talent cel puțin mediu are, ține numai de el!

    20
    0
  4. Si noi eram convinsi dar ne place sa ne mintim. Si Capusa a dat un gol superb dar asta nu inseamna ca ii atacantul de care UTA are nevoie. Cooper nici atat!

    1
    14
  5. ALOOOO, JANDARMERIA LĂSAȚI SPECTATORII IN PELUZA DINSPRE TRAMVAI, NU INCHIDEȚI JUMATE DE PELUZĂ PENTRU CĂ VOI VREȚI SĂ STAȚI RELAXAȚI!!!! LA TOATE STADIOANELE DIN ȚARĂ SE INCHIDE MAXIM 2..3 RÂNDURI DE SCAUNE NU, JUMATE DE PELUZĂ!!!!! ISU A LUAT VREO 300 DE SCAUNE CIKĂ NU SE POT EVACUA DE ZICI CA STADIONUL AR AVEA 60000 DE LOCURI…ACUM JANDARMERIA IA JUMATE DE PELUZĂ:!:!! DE CE.:!?!??!!? ȘI NU INTELEG CUM CONDUCEREA CLUBULUI TACE:!!?

    16
    7
    1. Iar conducerea? Da ai fost dumneata prezent la discuții? Ai primit un punct de vedere din partea jandarmeriei? Mulțumește la conducerea asta ca din 1900 toamna nu am mai avut atâția ani legați de liga 1!

      12
      15
  6. @Aradean, primul criteriu pentru ordinea clasamentului final, faza campionat regulat, sunt meciurile directe unde noi suntem avantajati, deocamdata, atat in fata Hermanstadtului, cat si a Universitatii Cluj. Sa batem prima data Petrolul si, cred eu, putem sa uitam de retrogradare si sa ne uitam doar spre play-off.
    Hai UTA!!!

    16
    0
  7. Lui COOPER i-a dat aia papucii ca, a cerut un salariu prea mare.ceea ce iranienii a considerat ca, nu face de banii pe care ii cere. In rest cred ca, UTA. are foarte mare sanse de a castiga meciul cu petrolistii avand in vedere multele indisponibilitati in compartimentul de aparare,jucatori de baza ai echipei. Asta nu inseamna ca, meciul va fi asa de usor ,au cativa jucatori destul de buni capabili sa faca diferenta, Irobiso, Ticu, Grozan, Musi periculosi la fazele fixe. UTA. trebuie sa fie foarte atenta pt. ai nu lasa sa isi faca jocul. Eu sunt convins ca, REDNIC stie sa ii capaciteze la maxim pt. importanta acestui joc si cu ajutorul fantasticului public, sa castige acest meci. FORTA UTA Arad, HAI BAIETII mai faceti-ne inca o bucurie mare, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, V I C T O R I E !!!

    6
    3
  8. Cooper intors. Întors pe dos. Dramatic parcurs, într-o incertitudine care cuprinde deopotriva indivizi și cluburi Un look ce l-ar trimite direct la PSV EINDHOVEN. La noi, mai modest ți se cere sa bați, de exemplu Petrolul. Aceste staruri pe hârtie, sunt nevoite sa înceapă cu munca de jos. Nu e o rușine. Mari vedete cinematografice, au început prin a fi….. ospătari.!! Unii înțeleg sacrificiul, alții nu.

    8
    1
  9. Astia sunt mercenarii, mobutii adusi de pretutindeni, pe bani putini, fara nici un Dumnezeu, sau alt Zeu de al lor.Vor sa se faca jucatori de fotbal (ca fotbalisti nu sunt) si apoi pleaca la prima strigare.In schimb , noi ne batem joc pur si simplu de talentele proprii.Ori sunt prea tineri si n-au experienta, ori ii imprumutam in Liga 3, unde de obicei se pierd.Dar aducem tot felul de ciudati din Africa, Canada,de pe tot felul de insule de pe mapamond.Cred ca ar trebui testati si pakistanezii, nepelezii, srilankezii pe care ii gasesc in fiecare zi politistii de frontierade la Nadlac si de la Bors.Vedeti cazurule lui Abeid, Otele, Roger, jucatori de care n-au auzit nimeni, pana au ajuns la UTA.Au alergat ,au si marcat, dar i-am dat pe degeaba .Si vor mai fi si altii.In acest timp de Denis Rusu, Mercioiu,Hrezdac, n-a mai auzit nimeni.Iurasciuc sta pe banca, in timp ce Conte este suspendat 3 etape.Mai da-i in pm de romani, ca aducem mobuti.

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button