UTA Academie

Juniorii Academiei UTA „bat Cupa”! Grupele mici joacă astăzi, la Cluj, iar cele mari îi găzduiesc – duminică – pe rivalii de la Poli!

Am intrat în weekendul în care se reîntorc pe teren, pe puncte, și juniorii Academiei UTA. E vorba despre punctele din grupele Cupei României, acolo unde „roș-albii” păstrează șanse de calificare în faza următoare. Unele, mai mici, altele, mai mari, înainte cu runda cu numărul 4.

De exemplu, formațiile ce joacă astăzi, la Cluj, cu CFR-ul sunt pe primele locuri în seria 3-Grupa A. Cei de la UTA U16, pregătiți de Sandu Gaica, Radu Mărginean și Adi Ungur, au trei victorii din trei meciuri, tot atâtea câte au și cei de la U. Cluj. Același punctaj au și puștii de la U15, antrenați de Dinu Donca și Alexandru Nistor, doar că în cazul lor avansul față de locul 2, tot al lui U. Cluj, e de 5 puncte. Ambele formații joacă la Someșeni cu „alb-vișinii”, începând cu ora 12, juniorii U16, respectiv ora 14, cei sub 15 ani.

Duminică e ziua derby-urilor Vestului pe arena „Motorul”. De la ora 12, UTA are doar varianta victoriei în fața celor de la Poli Timișoara în Cupa de Tineret, dacă dorește să mai spere la calificare. Astăzi, după UTA – Petrolul, Marius Ciubăncan și Sorin Botiș vor afla de la Mircea Rednic ce jucători primesc pentru „duelul” cu „alb-violeții” ce începe la ora 12. Vizați sunt Lungu-Bocean, Iurasciuc, David și Stanciu, cu un semn de întrebare și în dreptul lui Vulturar. Iar utiștii chiar ar avea nevoie de întăriri, căci Busu și Buza sunt accidentați, iar Maghiar și Kyrychenko, incerți. UTA are doar 3 puncte în grupa Grupa B-Vest.

UTA U17 stă mai bine în clasament cu cele 6 puncte strânse înainte de vizita lui Poli, care e la cota 4. Și formația pregătită de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț are ceva absențe Chiș, Ștef și Huc, dar îl va debuta pe portarul Dan Pleșca, sosit din Moldova, via U. Cluj. Confruntarea începe la ora 14, pe arena „Motorul”.

Un comentariu

  1. Cu o mica mentiune:
    regulamentul nu permite unui jucator sa participe in competii oficiale la mai putin de 24 ore sau 48,dupa caz(zi calendaristica)
    Deci in cazul ca unul dintre cei mentionati,vor juca astazi impotriva Petrolului,automat nu au drept de joc maine in echipa lui Sore.

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button