UTA Arad

Dinamo – UTA e meciul serii de vineri în SuperLigă și se vede în direct și integral pe Digi Sport 1!







Vineri seară, vom afla ultimele două echipe ce vor juca în play-offul SuperLigii, iar bătălia e mare. Nu mai puțin de cinci formații au șanse să ocupe locurile 5-6, iar Farul Constanța și Universitatea Cluj sunt la mâna lor. Și anume, dacă-și câștigă meciurile, vor juca în elită, alături de FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova.


Doar că cel mai interesant meci al etapei din punct de vedere al tradiției, masei de suporteri, dar și datorită faptului că Mircea Rednic își înfruntă „dragostea” (așa cum a declarat chiar el în mai multe rânduri) e Dinamo – UTA. Prin urmare, partida a fost programată pe Digi Sport 1 și se va vedea integral, nu ca și Voluntari – U. Cluj și  Petrolul – Sepsi, meciurile ce vor transmite alternativ pe Digi Sport 4. În rest, CFR Cluj – FC Hermannstadt și FC Botoșani – Farul Constanța sunt transmise pe Digi Sport 2, respectiv Digi Sport 3, tot integral.


Toate partidele încep de la ora 20, vineri, de Ziua Femeii.

10 comentarii

  1. Nu de UTA le pasa celor de la EAD sau Jiji TV…Daca va fi nevoie,vor mari numarul echipelor din Liga 1,din nou.
    Acum sa vedem pe care arbitru bucurestean il vor delega capeteniile luminate…
    Hai sa le dam 5 diferenta,ca sa numai aiba nevoie de calcule…:-)))

    25
    2
  2. Ca nume și palmares adăugat nu avea cum sa nu fie,, fruncea” ! Poate doar sa fi fost ocolit,, strategic”, cu doza de imprevizibil gazetaresc și tot ar fi trezit interesul major. Acum Dinamo stârnește interesul implicațiilor și chiar al neutrilor. A ieșit de la morga, pe picioare. Nu întâmplătoare au fost întâlnirile cu Lucescu, Țiriac, Borcea, Negoiță, Badea, și toți ai lor. Pare ca au și cotizat, dar nu cu vot deschis, din umbra, Cum altfel au fost aduși tot felul de kosovari plus antrenor de la Dinamo Zagreb la o echipa în insolventa.? Mișcare care era de,, nasul” lui CFR Cluj.!! Acum,, catzeaua ” dinamovista e libera în curte, fără botnitza, gata sa muște. UTA, are o prima experienta dura cu ei, când i-a,, sfâșiat” pantalonul. Ne gândim la cele 3puncte, ca o împlinire a unei atitudini și muncii pozitive, dacă e sa fie mai mult cu atât mai bine PRONOSTIC. 2.!

    22
    2
  3. Conteaza cel mai mult cele 3 puncte , de calificat in play-off nu sint sanse , Clujul va merge in play-off! Important este sa nu se piardă acest meci !

    12
    4
  4. Un meci de 1 x 2.O sa fie foarte, foarte greu, se stie de ce.Oricum, si daca rezultatul va fi nefavorabil, UTA., baietii merita felicitati pt. parcursul foarte bun de a ajunge sa se lupte pt. calificarea in play-off stiind foarte bine ca, nimeni nu mai dadea vreo sansa !!! Si totusi se joaca si in play-out calificarea pt. un loc in conference lique, nu se stie, poate fi UTA. !!! Vom vedea ce va fi, ce arbitru va arbitra, cine vor fi in camera Var,daca totul va iesi un joc corect si cel mai bun sa castige si aceeia sper sa fie UTA Arad , FORTA UTA Arad, HAI BAIETII !!!

    10
    1
  5. Este momentul în care suporterii UTA – ei ar trebui să se gândească unde ne situăm – rezultatele au fost peste așteptări pentru o echipă formată în proporție de 80% din jucători aduși în ultimul an.
    Indiferent de rezultatul cu Dinamo conducerile administrativă și tehnică trebuie aplaudate și sprijinite până la finalul sezonului!
    Atât super pesimiștii cât și super detractorii să-și atenueze pozițiile și să încurajeze echipa pe care toți de aici o iubim!
    Haide UTA!!!

    11
    1
  6. Tu chiar crezi ca U Cluj se impiedică cu Voluntari??? UTA va juca in play-out si daca bate si daca pierde ! Poate juca in conf.League dar nu este pregătită in acest moment. La Uta mai trebuie adusi doi atacanți , doi mijlocasi ofensivi si doi fundasi ! Si trebuie pusi pe liber cei care sint pe banca de rezerve nu ajuta cu nimic ….

    2
    7
  7. @Anton…Nu e vorba daca faci fata sau nu in Conference,ci banii veniti de la foruri…si nu sunt putini..E cu 6 zerouri,in bancnote verzi.Plus drepturi TV.
    Nu e nici o tragedie daca nu intram in Play-Off…Ar fi un bonus pe care foarte putini l-am fi visat si nu in ultimul rand avem un schelet de echipa,in linii mari,pe care ne putem face planuri.

    9
    1
  8. Cu citeva transferuri bune , se poate din sezonul viitor juca lejer in play-off! Dar Rednic trebuie sa scape de câteva mâini moarte din lot!

    2
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button