UTA Arad

Utistul Fabry – din nou în echipa etapei după mai bine de o jumătate de an, slovacul – implicat în toate reușitele cu FC U Craiova!







UTA și-a încheiat treaba în fața propriilor suporteri, în sezonul regular al SuperLigii, cu un succes cu 3-2 în fața lui FC U Craiova și păstrează șanse la play-off înainte de deplasarea de vineri (ora 20), de la București, cu Dinamo.


Liga Profesionistă de Fotbal i-a oferit distincția de „omul meciului” lui Andrej Fabry, dar l-a înclus pe „decarul” arădenilor și echipa rundei cu numărul 29. Slovacul e la a treia nominalizare de acest gen, însă precedentele au venit vara trecută. Prima după UTA – Poli Iași 1-0 și a doua după UTA – FCSB 2-1, adică vorbim despre partide ce au avut loc în luna august 2023, în rundele cu numerele 4 și 7.


Revenind la disputa cu oltenii lui Mititelu, slovacul a fost implicat în toate cele trei reușite ale echipei sale. Mai întâi, i-a așezat balonul lui Pedro, care l-a învins pe Popa cu un șut de la 25 de metri, apoi l-a obligat pe Dragu să greșească punându-i lui Micovschi pe tavă balonul de 2-1 și, în sfârșit, a transformat penalty-ul ce a adus toate punctele pentru UTA. Andrej Fabry a înscris al 6-lea său gol în „alb-roșu”, fiind al doilea în clasamentul golgheterilor utiști, după Claudiu Micovschi, cu 8 realizări.

”Gol şi pasă decisivă în victoria care o păstrează pe UTA Arad în lupta pentru un loc în play-off” – își motivează și cei de la LPF opțiunea pentru Fabry în echipa etapei, ce arată astfel: L. Popescu (Universitatea Craiova) – Oteliţă (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Masoero (Universitatea Cluj), Ajeti (CFR 1907 Cluj), Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Fabry (UTA Arad), Murgia (FC Hermannstadt), C. Matei (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), I. Stoica (FC Hermannstadt), Mitriţă (Universitatea Craiova). Antrenorul etapei: Elias Charalambous (FCSB).

FOTO: Mălina Guler



2 comentarii

  1. Fabry,ca Fabry…dar nominalizarea lui Charalambous ca antrenorul etapei este ilara…Antrenorul este in fata TV-ului,la palat..:-))

    8
    1
  2. BIJUTERIA FABRI. În goana dramatica pentru puncte, ne obișnuisem sa,, executam” jucătorii cu urgenta întâlnită în esafodul revoluției franceze a lui Robespiere. Chiar eu ,, buzunarit” de banii sentimentali , autor UBINK.! În cine sa mai crezi.? Un slovac peste un olandez. De ce nu.? Lui FABRI nu-i plac judecați simple. E personalitate cu ramificații în grup. Poate în acest amalgam sofisticat trebuie adoptat și încurajat. În orci caz în reușitele echipei de pana acum, strălucește și o doza de,, intelectual ” european.

    11
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button