UTA Arad

Nicolescu împarte „apele” în scandalul suporterilor de pe „Arcul de Triumf”: „Cei de la UTA erau speriați, au stat separat”







Imaginile cu suporterii care s-au încăierat la nivelul gazonului înainte de Dinamo – UTA au făcut înconjurul țării și nu numai. Pe filmările se vede clar că cei care au reprezentat peluza arădeană în „iarbă” au fost „frații” de la CSA, care s-au bătut pentru câteva secunde cu câțiva susținători ai „câinilor” coborâți de la tribuna a II-a a arenei „Arcul de Triumf”.


În această dimineață, într-o intervenție avută la ”Digi Sport Matinal”, Andrei Nicolescu a spus cum au stat lucrurile, absolvându-i de orice vină pe fanii în alb și roșu, veniți sute de kilometri de la Arad.  „Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Cu tot respectul pentru conducerea CCA și Ministerul Apărării, ei sunt vinovați. Acești suporteri nu pot participa la evenimente sportive și încearcă să distrugă alte evenimente. Vor să le ia suporterilor bucuria de a merge la echipele lor preferate. Am văzut ce s-a întâmplat. Au stat separat de suporterii de la UTA, care erau speriați. Noi nu am reușit să ne organizăm suficient de bine. Am alocat spațiu suficient, dar asta e. Lucrurile au luat-o razna încă de pe stradă. Apoi a venit presiunea Jandarmeriei. Totul izvorăște din această problemă. Oamenii ăștia nu au unde să se bucure în altă parte. Când nu te bucuri pentru echipa ta, te duci să distrugi alte evenimente. Sancțiunile au venit și vor mai veni”, a declarat administratorul special de la Dinamo.


Gruparea bucureșteană primit deja sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 60.000 de lei din partea Jandarmeriei. „Cererea a fost a clubului UTA Arad pentru bilete. Avem obligația să dăm cei 5%. Aici e o problemă. Au căzut în capcană. Vă spun ceva clar. Nu e loc de huliganism. Evenimentul de aseară e un gest reprobabil. Noi trebuie să recunoaștem că avem partea noastră de vină”, a adăugat Nicolescu la ”Digi Sport Matinal”.

7 comentarii

  1. Bre Nicolae , vezi ca vorbesti doar sa te auzi, nu ca le iau apararea celor de la Steaua , departe de mine acest gand , dar totul a pornit ( cum bine se vede si din filmari ) de la cuviinciosii din galeria voastra , nu mai vorbesc modul cum au fost intampinati aradenii de prea fericitul Elias la intrarea in stadion. Asa ca taci naibii din gura si vezi-ti de buruienile tale

    7
    10
    1. Și tu cum ai fi vrut să te primească câinii după ce le dai la m…e peste tot împreună cu panaramele alea de la csa?
      Această înfrățire este cea mai mare rușine care o trăiește UTA de la înființare poate.S-au creat gratuit multe rivalități. Nu mai poți să mergi cu tricou cu UTA prin țară că te înjura lumea că ești stelist.

      26
      2
  2. Sunt de acord. Eu sper sa se intample ceva, o revolta a tribunei a doua candva cand vor mai veni prin Arad cei de la csa steaua, si sa fie injurati de tot stadionul…ca sa se rupa cumva infratirea asta de prost gust, de care mie unul mi-e rusine. Nu au ajutat cu absolut nimic UTA aseara. Nu i-am auzit deloc sa incurajeze UTA. Doar au incurcat si au patat imaginea suporterilor aradeni, pentru ca multi asociaza incidentele si cu fanii aradeni.

    25
    2
  3. Una e sa injuri si alta sa arunci cu torte efectiv in mijlocul galeriei adverse , nici eu nu sunt de acord cu aceasta infratire , – as da orice sa dispara pt ca una e sa fii infratit cu Corvinul si alta cu stelisti , care stim foarte bine in trecut ce au reprezentat – , dar eu vorbeam strict de ce a declarat mai sus total neadevarat bufonul din conducerea dinamo ( e reply pt ” Doar UTA” , nu stiu de ce nu pot da reply la nimeni , decat sa scriu coment , poate ma ajuta lucian )

    11
    0
  4. Revolta a tribunei a 2a?Tu te auzi ce zici? Acolo sunt mulți oameni de la țară care cresc animale și vând brânză, mulți susținători ai mafiei pnlsd, oameni care vin și dacă echipa se va chema FC Arad. Nu toți de la a 2a, dar mulți. Ma îndoiesc ca e cineva în stare de o revolta ?

    3
    18
  5. pai si asa CSA STEAUA nu are drept de promovare si e posibil sa nu mai continue la un moment dat..,asa ca de ce nu investeste MAPN-ul la UTA?CUM ar suna un parteneriat MESZAR-ARMATA cu FALCA caporal in rezerva si camarad cu TALPAN ?la meciurile din BUCURESTI ne cazam la cazarma si ne antrenam pe GHENCEA si..am rezolvat toate problemele..

    3
    3
  6. toti acei oameni au profesii onorabile ,nu fura si nu dau in cap pe strada chiar daca stau la tara,,,,in plus si orasul arad ,ca si restul judetului,are exact aceleasi optiuni electorale ca si cele invocate in proportie covarsitoare de 70-80 la suta de cel putin 20 de ani….poate apare peluza de AUR cu poza lu Simion si SOSOACA si se revolta locatarii de acolo..MAI STII?

    7
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button