Alte sporturi

Înotătorii masters de la CSM Arad au făcut valuri la Timișoara, Békéscsaba și…la mondialele din Qatar!









Numele orașului Arad a apărut pe tabela electronică al Campionatului Mondial de Înot Masters, de la Doha (Qatar). Aici au concurat Honoriu Botezatu, care a obținut locurile 9, 10 și 11 la probele de 100m, 50m și 200m spate, iar Adalbert Karpati a atins recorduri personale. Menționăm faptul că la competițiile internaționale de înot masters, sportivii concurează pentru clubul sportiv al orașului pe care-l reprezintă, CSM Arad în acest caz, nu pentru țară.

Totodată, la maratonul de 2,5 km de la Timișoara, au participat trei înotători care, după cele 100 de lungimi (bazinul fiind de 25m) s-au clasat pe podiumul competiției după cum urmează: Vladimir Georgescu și Norbert Rusu loc 1, iar Valentin Retezar – locul 2.

În fine, la concursul internațional de la Békéscsaba sportivii arădeni au obținut următoarele rezultate: Ștefan Onea un loc 2 și un loc 3, Cristian Vălan trei locuri 1, două locuri 2, Valentin Retezar un loc 1 și trei locuri 3, Robert Hermann două locuri 1, Dan Schramco un loc 1, Csaba Nagy un loc 1, Vladimir Georgescu un loc 1 și un loc 2, ștafeta de 4×50m liber loc 2 (Onea, Vălan, Schramco, Nagy).

La proba de 400m liber categoria 50-54 ani a fost podium arădean prin sportivii R. Hermann, C. Vălan și V. Retezar!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button