Progresul Pecica

Pecica e la un pas de play-offul Ligii a 3-a, iar primarul Antal asigură: „Dacă vom avea șanse de promovare, nu ne vom da la o parte”







După prima etapă a anului în Liga a 3-a, lucrurile în zona play-off în seria a 8-a par să se fi limpezit. Buziașul a pierdut cu Peciu, iar Pecica a câștigat la Lipova și are acum 5 puncte avans față de formația timișană pregătită de Cosmin Petruescu. Doar că matematica încă nu le permite celor de la Progresul să răsufle ușurați, cu atât mai mult cu cât mai are de jucat cu primele clasate în sezonul regular.


Iar dacă formația „galben-albastră” accesează „careul de ași” putem vorbi despre cel mai bun sezon din istorie, atâta timp cât în toamnă Arsene et. comp au adus la Pecica formații de prima ligă, precum Petrolul și Hermannstadt, în cadrul grupelor Cupei României. A fost până acum un sezon de vis pentru noi în care s-a închegat o echipă cu E mare, care etalează un joc frumos, eficient și care aduce pe lângă spectacol și punctele foarte necesare. Dacă în Cupa României nu am putut emite prea multe pretenții, în campionat altfel stau lucrurile. Cred că meciurile de cupă au fost un câștig pentru toți jucătorii noștri. Au câștigat destulă experiență de joc. S-a văzut foarte bine acest lucru la Lipova”, consideră Petru Antal.


Primarul orașului Pecica a fost martor la succesul cu 3-0 al echipei pregătită de Dan Stupar și Bogdan Bozian și e optimist pentru confruntarea de sâmbătă (ora 15), de pe arena „Pădurice”, cu marea rivală a UTA-ei, Poli Timișoara: „Mă bucură jocul băieților noștri. Au crescut de la meci la meci, a fost o victorie superbă. Cred că vom învinge și sâmbătă și astfel ne vom califica pentru prima oară în play-off. Așteptăm la meciul cu Poli cât mai mulți iubitori ai fotbalului din Pecica și localitățile învecinate”.

Chestionat asupra ideii de promovare în liga secundă, Antal dă „verde” din direcția autorităților locale: „Pentru toți va fi o calificare pe care o așteptam de când am promovat în liga a treia. Dacă vom avea șanse de promovare, vă asigur că nu ne vom da la o parte. Am discutat cu antrenorii și cu conducerea clubului. Cred că orice component al echipei visează la rezultate pozitive și la adversari pe măsură. Dacă reușim, de ce nu? Ați văzut cum a promovat Dumbrăvița.”

Partida Progresul Pecica – Poli Timișoara, va fi transmisă în direct pe youtube de Pecica TV, pe canalul Radio Zestrea Pecica.



 

 

Un comentariu

  1. Usor domn primar cu promovarea. Stim ca e an electoral dar nici asa. Sa fim seriosi nu aveti nimic pt ce e necesar in liga 2 dar nimic . Nici macar baza . Las ca e bn si aici la liga 3 acolo in primele 4. Ca acum se poate si mai sus la.cat e de slaba seria.

    1
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button