UTA Arad

Șucu i-l impune pe Micovschi lui Bergodi, la Rapid: „În mod cert va trebui să vină acasă, a dovedit exact ceea ce ne așteptam”







Mircea Rednic și-a exprimat deja dorința de a-i avea la dispoziție la UTA și din sezonul ce vine pe cei trei mijlocași împrumutați de la Rapid. Este vorba despre juniorii Cătălin Vulturar și Rareș Pop, dar și despre Claudiu Micovschi. Acesta din urmă este și golgheterul la zi al arădenilor în SuperLigă, cu 8 reușite, iar „Puriul” chiar îl apreciază foarte mult.„E un jucător care pune suflet, are calitate, eu cred că merită să fie în lotul Rapidului. Mico e sufletul echipei, îmi e drag de el, își face treaba, dacă aș mai avea încă vreo 3-4 ca el…El și în tur a jucat foarte bine cu Rapidul. N-a fost greu să-i convingem pe cei de la Rapid să ni-l dea pe Micovschi, e clar că ei nu s-au bazat pe el deloc, din moment ce l-au lăsat și n-au pus nicio clauză. Dar, la următorii jucători (n.a. Pop și Vulturar) s-au gândit să aibă. Era o clauză pe care noi trebuia să o plătim, dar noi avem nevoie de bani”, afirmase antrenorul arădenilor înainte de confruntarea dintre Rapid și UTA, în care – de altfel – Micovschi a și marcat împotriva formației de care aparține.


Tot la finalul acelui meci, din etapa cu numărul 28 a SuperLigii, Dan Șucu își arăta aprecierea pentru fotbalistul pe care l-a repatriat în vară din Italia, de la Avellino. Acum, însă, finanțatorul Rapidului e și mai concret și susține că Micovschi se va întoarce în „alb-vișiniu” în această vară. „În mod cert știam cu toții că Micovschi poate foarte mult, dar nu cred că la Rapid ar fi primit toate șansele pe care le-a primit la Arad. Acum și-a arătat cu adevărat valoarea și în mod cert va trebui să vină acasă. Micovschi a dovedit exact ceea ce ne așteptam ca el să dovedească. Bine, era să mor de inimă când am văzut că ne-a dat gol tocmai nouă pe Giulești, dar asta e meseria lui, să dea gol, nu?”, a spus Șucu conform Fanatik.


După ce a marcat în Giulești, Micovschi a ridicat brațele în aer, în semn de respect de clubul de care aparține și unde se pare că se va întoarce la finalul actualei stagiuni. Mijlocașul de bandă orădean, cotat la 300 de mii de euro, va avea o concurență infernală în Papeau, Petrila, Krasniqi sau Funsho, toți fotbaliști care au arătat dej multe în tricoul Rapidului.

3 comentarii

  1. Se pare ca toate lucrurile o iau încet spre Giulesti. Și cu concursul nostru nevinovat.! Micovschi, eventual ar fi putut fi obiectul unei negocieri la prețul lui Pop. Rapid, ca în vremuri bune la FCSB, sau CFR,, comanda muzica. Marea concurenta la Rapid, poate fi minata de accidentări, suspendări, ieșire din forma. Am lăsat la urma cea mai mare probabilitate. VÂNZAREA ! Mai exista în asemenea situație vreo urma de rămânere la UTA.? De aceea eu am mare rezerva în privința împrumuturilor după patru ediții de prim plan. După un 2-2 cu ei am spus euforic, ca am fost egalii viitorilor campioni. Nu acum după un 1-4, când iar puteam fi egalii lor. Sa fi avut gura aurita.? Rapid a strâns și arme reale, Niculae Daniel fiind,, capo dei tutti capi ” Sa fi făcut UTA, asa ceva astăzi nu mai exista.!

    16
    0
  2. Asta e diferenta intre RAPID si UTA…..! Ei au patron (omu cu banii lui) … noi finantator(numa el stie de unde vin banii)! O sa rasara soarele si pe strada noastra! Sper sa prind si eu acest ….rasarit!

    11
    2
  3. Tinand cont de cat de brusc a scazut pretul pt Rares Pop, ma gandesc ca o fi vreun spil in care sa fie inclus Micovschi, macar pentru inca un an. Altfel, doar forma mai slaba traversata de Rares (cu largul concurs al lui Rednic, care nu ii mai acorda minute), nu explica diferenta de aproape 1 milion de eur intre ce se cerea initial si pretul pentru care s-a batut palma. Iar pentru 1 milion cred ca e loc si de cedarea definitiva a lui Stahl (nu cred ca mai intereseaza pe nimeni la ora asta, cu parere de rau pentru el) si Pop inca un sezon imprumut la UTA. Nici Rares si nici Micovschi nu pot fi, in acest moment, decat a 3-a solutie pe pozitiile lor, chiar ma gandesc mai degraba ca Sucu i-a blocat doar ca sa nu ii ia altii.

    4
    6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button