UTA Arad

UTA trimite cinci jucători la loturile naționale, un preparator fizic și…doctorul, dar Ezekiel și Lawrence ajung în „alb-roșu”: „Vrem calitate”





UTA nu a avut o săptămână tocmai liniștită după ratarea play-offului, iar asta și pentru că Mircea Rednic s-a confruntat cu ceva probleme de lot. În primul rând, Răzvan Trif s-a ales cu o ruptură musculară și va lipsi două-trei săptămâni de pe gazon, Joao Pedro acuză dureri la nivelul mușchilor inghinali, iar: „Morar, Fabry și Omondi încă nu s-au antrenat. Au răcit după meci și au stat acasă. Ieri au început cu o ușoară alergare de acomodare și sper ca astăzi să intre în programul echipei. Pe Pedro l-am protejat ieri, astăzi se va antrena. Și Kevin (n.a. Luckassen) a ieșit din antrenament, el în ultima perioadă joacă cu infiltrații. Trif e accidentat, așa că îl forțăm pe Diogo să se recupereze, chiar dacă nu e sută la sută, e singura șansă să avem fundaș stânga. Micovschi în patru nu poate să joace, asta e clar, să acopere ca un fundaș stânga, poate doar ca mijlocaș”, a spus Rednic.

Tehnicianul i-ar fi putut pierde pentru meciul de luni, cu Voluntariul și pe internaționalii săi africani, Ibrahima Conte (Guinea) și Eric Johana Omondi, dar: „Am reușit să-i convingem pe cei de la federațiile din Kenya și Giunea ca Omondi și Conte să rămână și la meciul de luni. În mod normal, ar fi trebuit să se prezinte la convocări, căci sunt date prevăzute de UEFA și riști să fii amendat. Noi am reușit să-i mai ținem puțin la Arad și le mulțumesc antrenorilor că ne-au înțeles. Conte și Omondi vor pleca marți dimineața la echipele lor naționale”.

Tot Rednic a anunțat „convocarea” în premieră la naționala U20 a doctorului echipei, Darius Mihart. Se știe că și preparatorul fizic, Vlad Nicoară, are treabă la naționala de tineret, acolo unde va pleca împreună cu mijlocașii Cătălin Vulturar și Cristian Mihai, care sunt la dispoziția lui Daniel Pancu pentru meciul din Armenia. A mai fost convocat și Rareș Pop, pentru Turul de Elită al naționalei U19 din Croația. Raul Stanciu trebuia să meargă și el la lotul național U17, dar s-a accidentat grav și – se pare – și-a încheiat sezonul.

Însă, „Puriul” primește forțe proaspete, adică ultimele două achiziții stagionale, atacantul nigerian, Imoh Ezekiel și fundașul stânga, Kemar Lawrence. „Imoh e în avion, azi ajunge și de mâine e în program și de luni e cu noi. Iar Kemar cred că marți va ajunge de la Londra, uite nu am fundaș stânga și trebuie să improvizez. Imoh a fost la Standard, cel mai bun atacant. E greu, dar vrem să aducem calitate, să avem concurență, să facem o echipă ca la anul să ne propunem play-off. Avem stadion, avem suporteri și fac apel la ei. Ați văzut ce a fost aseara în Giulești, am simțit și noi pe propria mea piele, au simțit-o și jucătorii și nimeni nu trebuie să se supere. La meciul cu Botoșani, când suporterii au fost preocupați de problemele cu conducerea. Sunt lucruri în care nu vreau să implic, să mă bag. Nu că nu mă interesează, dar eu am treaba mea, să fiu antrenor cum zic specialiștii”, a completat Mircea Rednic.

5 comentarii

  1. Probleme sunt si vor mai fi , cel mai important este ca, suporterii,fanii care vin la stadion sa sustina cu mult entuziasm echipa UTA Arad simbolul nr. 1 in Arad pt. ca, jucatorii au mare nevoie pt. a castiga acest meci care se anunta foarte, foarte greu si dificil !!! Sper si trebuie ca, baietii sa dea tot ce este mai bun din ei si sa castige acest meci. FORTA UTA Arad, HAI BAIETII, VICTORIE.

    14
    4
  2. Multă dăruire băieți, Aradul din nefericire are puține bucurii, UTA este o bucurie pentru noi, căci orășelul acesta mic și minunat, este batjocorit de-o gașcă de pseudo politicieni pe care nu îi mai satură satana de avere și putere, de 35 de ani își bat joc de noi. Aradul care putea fi perla vestului, mica Wiena, cum i se spunea odată, dar care vai….. E dezastru….
    Bucurați – ne voi barem, luptați pentru noi.
    Dragii Arădeni, ieșiți la vot, să nu mai ajungă vreodată acești oamenii ( PNL PSD) la putere, destul cu bătaia de joc. Stop !
    HAIDE UTA!
    HAI ARADUL!!!

    17
    0
  3. Batem pe mitici,și restul.care se pun cu noi,in mintea lor aia încețoșată noi nu avem ce căuta în campionatul lor…eu au nevoie doar de echipe de garaj și de cartier pe care le pot bate…sa ia și ei o cupuțà…
    Hai UTA!!!¡!!!!!!

    1
    0
  4. HAI SUPORTERII, GALERIA , VENITI IN NR. CAT MAI MARE LA STADION SI CEATI O ATMOSFERA INCENDIARA, NEMAIPOMENITA, VOI SUNTETI CHEIE ACESTUI MECI PRIN CARE LE VE-TI DA PUTERE MARE JUCATORILOR PE TEREN CUM A-TI FACUT-O DE ATATEA ORI , DATORITA VOUA BAIETII AU CASTIGAT MULTE MECIURI , SPER SA SE INTAMPLE SI DE DATA ASTA. FORTA UTA Arad, HAI BAIETII !!!

    0
    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button