Sporturi de contact

Pușcaș, Crîsnic și Boloș sunt campioni naționali la judo, alte șase medalii pentru arădeni la Bacău!

După cele patru medalii la campionatele naționale de judo U21, judoka arădeni au fost și mai buni la „naționalele” U14 și U16 desfășurate în weekend, la Bacău. Bilanțul –

Cele mai multe podiumuri au fost cucerite de sportivii de la Judo Arad, pregătiți de frații Cristian și Sebastian Rus. La categoria U14, Tudor Pușcaș (categ. 38 kg), Cristian Crîsnic (categ. 42 kg) și Yannis Boloș (categ. 46 kg) au devenit campioni naționali. Cu medalie de bronz s-au întors acasă Darco Dranici (categ. 46 kg) și Alexandru Tanasiuc (categ. 55 kg). În fine, un loc 5 a luat Giuliana Asselti (categ. 63 kg).

Combinata CS Universitatea Arad – Podgoria Ghioroc a avut și ea rezultate bune. Vlad Simion a devenit vicecampion național la categoria 60 kg, iar Elena Costea (categ. +70 kg) a cucerit bronzul, ambii la U16. În schimb, Casian Valentin Gușet s-a mulțumit cu locul 3, la U14, sportivul fiind mezinul delegației „studențești” în orașul lui Bacovia, la vârsta de 11 ani. Antrenorul sportivilor de la CS U e Carol Szabo.

În fine, Judo Club Lazăr Loghin l-a dus pe podium la U16, pe locul 3, pe Vlad Dolca (categ. 60 kg).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button