UTA Arad

Rednic și-a înțeles căpitanul: „Florin are probleme cu mama lui, iar problemele lor sunt și problemele mele”





Exact jucători de un prim „11” nu a avut la dispoziție Mircea Rednic pentru amicalul pierdut cu 3-2 în fața celor de CSM Reșița. În primul rând, erau absențele internaționalilor Pop, Vulturar, Mihai, Conte și Omondi, iar antrenorul arădenilor a decis să nu conteze pe Luckassen, Trif, Stanciu, Stahl, Iacob și Freitas. Primii patru aveau probleme medicale, în timp ce în cazul ultimilor doi puteau exista motive disciplinare.


După meciul cu FC Voluntari, Rednic a recunoscut că a avut o dispută cu doi jucători, iar lui Iacob i-a pronunțat și numele. Între timp, cei doi și-au vorbit, iar „Puriul” chiar se arată solidar cu căpitanul său, care trece prin momente dificile. Apoi, tehnicianul a mai clarificat și situația lui Ibrahima Conte, care a jucat slab atât la București, cât și acasă, cu FC Voluntari. „Absențele lui Iacob și Freitas nu au avut nicio legătură cu ce s-a întâmplat la ultimul meci, Freitas e accidentat, iar Florin are probleme cu mama lui, care e foarte bolnavă, e acasă. Florin e într-o situație…și la meciul din deplasare cu Dinamo, dar și acum. Eu trebuie să știu tot ce mișcă, problemele lor sunt problemele mele, dar ei n-au spus și asta nu e un lucru bun. Nu poți…când știi că mama ta se bate pentru viața sa, nu ai cum. Apoi, Vulturar în ziua jocului a plecat la înmormântarea bunicului sau a bunicii. Eu când am auzit, imediat l-am chemat și i-am spus: <<Te duci acolo, sunt oameni care te-au crescut>>. De aia nici nu l-am băgat la meciul cu Voluntari. Sunt astfel de lucruri și normal că ești nervos. Și Conte la fel, m-am luat după el. El e în Ramadan și e Ramadan de-ăla negru. Nici apă nu bea și era clar că nu poți fi ok. Plus de asta, ești și nervos. Eu îi înțeleg, dar când e vorba de respect, eu țin foarte mult la acest lucru”, a punctat Mircea Rednic.

Apoi, fostul internațional a explicat de ce nu a apelat niciun minut la restul jucătorilor. „În primul rând, am mai protejat din ei, nu am vrut să risc. Cei cinci (n.a. exceptându-l pe Stanciu, care e accidentat mai grav la genunchi) nu au nimic, dar am zis că nu e momentul să joace acum. Toată săptămâna asta a fost medie din punct de vedere al intensității antrenamentelor, nu am forțat. Le-am dat și mâine liber, iar de luni începem pregătirea pentru meciul cu U Cluj”, a mai punctat Rednic.

7 comentarii

  1. Pe undeva,de inteles…dar daca vrei,poti….Nu exista performanta fara anumite sacrificii…Psihicul puternic inseamna totul!
    Vreti un exemplu?
    Hategan!Este anuntat in timpul unui meci european important,fiind la centru, ca i-a decedat mama…Si continua meciul perfect concentrat…Cum ai putea caracteriza?
    Oare ne-am putea pune intr-o asemenea situatie?Nu prea cred….

    37
    8
  2. Nu toti suntem pregatiti pentu a lupta cu problemele vietii………unii suntem mai emotivi si mai marcati de evenimentele ce se intampla………avem reactii diferite cand sunt schimbari neprevazute in familiile noastre…..

    6
    10
  3. GIRO !!! Nu ai dreptate , Vasile are dreptate .Laso naibii de performanta si de sacrificii, cand iti moare cineva foarte drag mai ales mama,nu poti trece asa de usor peste acest lucru, Asta este problema ta dar nu poti da tu exmplu pe arbitrul Hategan si Fl. Iacob sa fie la fel !!!

    6
    13
  4. Poate vă supărați, dar subiectul acestui articol nu este reputatul arbitru. Va rog să comentați la subiect, am citat din clasici în viața.

    7
    11
  5. D-le PINOCHIO, nu am adus eu in discutie acest subiect dat exemplu arbitru, Giro l-a adus in discutie Dar, nu va suparati, de va-ti pus numele PINNOCHIO si nu altfel ca, suna cam aiurea si stiti si dumneavoastra de ce, din povestile copiilor ?

    9
    4
    1. e personaj de poveste si pe sportarad … atatea nume a tot schimbat ca nu cred ca mai stie cum il cheama, cu buletinul in mana

      5
      3
  6. Eu la subiect am punctat,doar am dat un exemplu si as putea da nenumarate asemenea din sport si nu numai.

    8
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button