Fotbal feminin

Utistele și-au luat la „masa verde” punctele de la Deva și au meci de promovare pe 7 aprilie, la Arad!





Pe 10 martie, fotbalistele de la UTA pierdeau cu 2-0 la Deva, în fața CSM-ului și riscau să fie ajunse pe prima poziție clasamentului seriei 1 a Ligii a III-a chiar de către fetele de la poalele cetății, în runda în care ele au stat. În primul rând, devencele aveau să piardă (1-2) în deplasarea de la Florești, dar au rămas și fără punctele cucerite pe teren cu arădencele.

Și asta pentru că nu au avut pe tot parcursul partidei patru jucătoare junioare, așa cum cere regulamentul FRF, iar sesizarea UTA-ei a avut câștig de cauză. ”În temeiul art. 38 al. 8 din ROAF modificat prin Decizia Comitetului  Executiv al FRF din 18.08.2022 cu aplicarea art. 34 din RD, clubul CSM Deva se sancționează cu Forfait (pierderea jocului cu 3-0)” – se arată în decizia Comisiei de Disciplină și Etică.

Prin urmare, echipa pregătită de Daniel Mărcuș și Valentina Calalb ajunge la cota 25 de puncte și e prima în clasament. Pe locul secund sunt fotbalistele de la ACS Academia de Fotbal Floreşti, cu 19 de puncte, dar și un meci mai mult disputat, astfel că duelul de pe 7 aprilie, de la Arad, ar putea fi decisiv pentru promovarea în liga secundă. Diferența dintre cele două formații ar crește la 9 puncte, în condițiile în care ar mai rămâne de disputat 6 partide, iar clujencele vor mai sta două runde, față de arădence care mai au de stat doar una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button