Cluburi polivalente

Fetele de la CSM Arad au învins Dumbrăvița și Moineștiul și se mențin în Top 5 al Superligii de tenis de masă!

Profitând și de organizarea la sala UAV a Campionatelor Naționale individuale și pe echipe la categoria sub 15 ani, echipa de Superligă a CSM Arad a strâns rândurile pentru a disputa două meciuri pe teren propriu, în Superliga pe echipe la tenis de masă. Mai întâi, fetele lui Cristian Dodean au trecut, miercuri, cu 3-1 de CS Dumbrăvița, puncte aduse de Adela Strună, două victorii și Alesia Sferlea, una și joi, cu 3-0 de CSM Moinești, cu câte o victorie pentru fiecare jucătoare arădeană din lot: Alesia Sferlea, Adela Strună și Daria Măguran. Echipa arădeană și-a asigurat astfel menținerea în elită și în acest sezon, clasându-se pe locul 5, poziție pe care are șanse să încheie și la final de stagiune. Arădencele mai au de jucat două meciuri, acasă cu Steaua și în deplasare, la Poli Iași.

Dublă victorie pentru arădence, care și-au asigurat Top  5 și menținerea în elită

Revenind la Naționalele U15 de la Arad, competiția a debutat miercuri și se află în plină desfășurare. Primele două zile au fost rezervate concursului pe echipe, unde s-a impus la feminin CSA Steaua, urmată de LPS NR Constanța II, CSM Moinești și CSM Cluj-Napoca, iar la masculin tot CSA Steaua, urmată de CSM Bistrița I, Rapid București și CSA Steaua II. Echipele CSM Arad s-au clasat pe locul 5, cea feminină (Maya Madar, Daria Măguran, Teodora Horvat (Serbia, a avut drept de a juca doar pe echipe), Iarina Trușculescu și Ina Șipoș și pe 9, cea masculină (Ionuț Mortasifu, Milan Berki, Sergiu Bej și Yanis Clenciu). Fetele au avut ghinion, pentru că dacă nu ar fi înfruntat Steaua (viitoarea campioană) în sferturi, ar fi putut emite pretenții la o medalie.

Naționalele U15, de la Arad, în desfășurare: echipa de fete a CSM-ului – locul 5!

Astăzi se dispută meciuri în grupele preliminare la simplu, atât la fete cât și la băieți, pentru ca după amiază, începând cu ora 16, să aibă loc concursul de dublu mixt, cu festivitatea de premiere programată, conform organizatorilor, în jurul orei 19:30. Vă reamintim că CSM Arad are în competiție opt sportivi în probele de simplu și dublu, iar intrarea la sala UAV este liberă! Sâmbătă, între orele 9 și 11, se vor vor juca meciurile de dublu masculin, iar între 11:15 și 13:30, dublu feminin, pentru ca după amiază, între orele 15:30 și 20, să se dispute meciuri pe tablourile principale de simplu. Întrecerea se încheie duminică, cu semifinalele și finalele probei de simplu, atât fete cât și băieți, urmând să se joace între orele 9 și 11. Vom reveni cu rezultatele finale și fotografii de la competiție!

csmarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button