UTA Arad

Copiii Aradului vor umple tribuna a II-a „Gioni Brosovszky” la meciul UTA – Botoșani, clubul primește tabele și direct la stadion!







Mai sunt puține ore până la primul fluier al meciului dintre UTA și FC Botoșani, din cadrul etapei a treia a play-outului SuperLigii. De la ora 17,30, echipa lui Mircea Rednic va încerca să treacă peste inconvenientul lipsei suporterilor și să se bazeze doar pe susținerea celor aproape 4 mii de copii sub 14 ani ce-și anunță prezența la tribuna a II-a „Gioni Brosovszky”. E vorba despre singurul sector deschis micilor spectatori la această partidă, însă, dacă – totuși – numărul copiilor este mai mare decât locurile de la „a doua”, atunci se va deschide și Peluza Sud, adică cea dinspre Calea Aurel Vlaicu.


Până la această oră, aproximativ 3500 de copii și însoțitorii lor apar pe tabelele depuse la club, însă acestea mai pot sosi pe e-mailul grupării fanion. Mai mult, există și posibilitatea organizării rapide de grupuri de copii, care să se prezinte direct la stadion cu tabelele și, bineînțeles, însoțitorii lor. Dacă sunt mai mulți de 10 copii, e nevoie de doi însoțitori, iar dacă sunt peste 20, de trei însoțitori și tot așa.


UTA îi atenționează pe copii să se prezinte din timp la stadionul „Francisc Neuman” pentru procedurile necesare verificării tabelelor. Sunt și mulți mici fani care vin la meci din județ și atunci, mai ales pentru ei, gruparea „roș-albă” transmite pe contul de Facebook: În atenția grupurilor care vor veni astăzi la Arena Francisc Neuman: Grupurile care vor veni cu microbusele sunt invitate să parcheze în spatele Tribunei 2 Gioni Brosovszky, în limita locurilor disponibile. Pentru autocare, va fi disponibilă parcarea din curtea CTP de pe Calea Victoriei, aflată la două minute de mers pe jos de Arena Francisc Neuman.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button