UTA Arad

Mesajul emoționant al ucraineanului Kucher pentru copiii Aradului: ”Aveți o inimă bună și sensibilă, vă doresc să nu întâmpinați niciodată dificultăți în viață” + VIDEO





Pe fondul probelemelor de ordin personal ale lui Florin Iacob, între buturile „Bătrânei Doamne” a revenit Danylo Kucher. Iar ucraineanul a închis poarta arădenilor atât la Cluj, cât și acasă, cu FC Botoșani, în acest ultim meci având și o paradă de excepție la reluarea din 4 metri a lui Lopez. Kucher și-a mai făcut treaba și la șuturile lui Mouaddib sau Mailat, iar LPF l-a desemnat omului meciului de vineri.

Emoțiile ucraineanului a fost cu atât mai mari cu cât Lev, băiețelul său de 3 ani a dat lovitura de începere meciului…cu mâna și totul s-a legat cu faptul că UTA a fost susținută cu moldovenii doar de copii din tribune. Și au fost cinci mii, un record absolut pentru un meci de fotbal din România, favorizat de decizia aberantă a Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal.

Iar Kucher a ținut să le mulțumească personal micilor susținători în „alb-roșu” printr-un mesaj în limba rusă postat pe contul personal de facebook și să le dorească să nu întâmpine dificultăți în viață. E o analogie și la ceea ce li se întâmplă copiilor ucrainieni, greu încercați de războiul cu Rusia.

”Vreau să le mulțumesc din suflet tuturor copiilor din Arad și nu numai pentru ajutorul neprețuit și oportun acordat la meciul de ieri!

Vă mulțumesc foarte mult pentru receptivitate, preocupare, sprijin și efort. Cât de minunat este că există astfel de oameni (copii) ca voi în lume! Care au o inimă bună și sensibilă. Vă mulțumim pentru sinceritatea și sprijinul vostru. Ieri ați jucat un rol foarte important pentru noi și pentru victoria noastră!

Aș dori să vă doresc să nu întâmpinați niciodată dificultăți în viață, să vă bucurați de viață și să fiți fericiți în fiecare zi!

Pace și bunătate vouă, copii grijulii” – e mesajul lui Danylo Kucher, fotbalist care îmbracă tricoul UTA-ei de la începutul anului 2023.

Mai jos, prin munca colegilor de la UTA Media Design aveți în imagini video atmosfera de la meciul UTA – FC Botoșani creată micii susținători ai „Bătrânei Doamne”:

3 comentarii

  1. FELICITARI DANI KUCHER…Se pare ca jocurile consecutive ca titular ii priesc!
    La o eventuala cerere,nu i-as da drumul fara 500.000Euroi.Iata ca din „pe picior de plecare”,il putem lua in calcule serioase pentru sezonul viitor.Probabil Mister ar fi facut o mare greseala…Altii sunt greselile din lot,nu e momentul,stam bine,cu atat mai mult cu cat Sibiul a facut egal cu U.
    Si acum alte 3 puncte cu Hermannstadt.(cu tribunele pline,speram)
    Hai baietii!

    29
    1
  2. Respect , Danylo ! Copii sunt garanția că UTA , va avea multi , multi ani de acum înainte , cei mai frumoși și educați suporteri .

    8
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button