Cluburi polivalente

Ionatan Petrovici e medaliatul cu bronz al CSȘ Gloria la Cupa României de lupte greco-romane!





Clubul Sportiv Școlar ”Gloria” Arad a participat zilele trecute, la Călărași, la Cupa României de Lupte pentru categoria U15. Competiția a adunat la start peste 650 de sportivi din țară și a fost un criteriu de calificare la turneul final al Campionatului Național Individual de Lupte U15.

Ionatan Petrovici a obținut medalia de bronz în cadrul categoriei 68 kilograme, iar profesorul Răzvan Codrean a transmis câteva cuvinte după această competiție: „Ne-am întors de la Călărași cu bronzul obținut de Ionatan Petrovici la Cupa României U15 la lupte greco-romane, la startul categoriei sale luând parte 21 de sportivi. A cedat un singur meci în fața campionului categoriei, dar a luptat exemplar, a executat procedee tehnice de mare dificultate, cu o mare acuratețe. Este un sportiv foarte tehnic și cu multă muncă va ajunge campion.”

Toți sportivii s-au calificat pe linie la turneul final al Campionatului Național

Au mai participat: Lucas Panfil – categoria 41kg, lupte greco-romane; Laurențiu Mihuț – categoria 48kg, lupte greco-romane; Vasile Corlaci – categoria 52kg, lupte greco-romane; Natalia Varga – categoria 58kg, lupte feminine; Antonia Purtan – categoria 50kg, lupte feminine. Toți luptătorii clubului arădean s-au calificat la turneul final al Campionatului Național Individual de Lupte U15 ce va avea loc la Târgu Mureș în perioada 5-7 iulie. Sportivii sunt pregătiți de profesorii Răzvan Codrean, Ovidiu Burghelea și Ioan Coste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button