UTA Arad

Mihai are șanse minime să joace cu Hermannstadt, jamaicanul Lawrence nu e pregătit de debut!





Cel mai probabil, pentru a doua etapă la rând, Cătălin Vulturar va începe un meci oficial al UTA-ei. Internaționalul de tineret are șanse mari să-l înlocuiască pe colegul său de generație și prietenul său, Cristian Mihai, care se confruntă cu probleme de ordin medical.

Mircea Rednic a explicat ce are mijlocașul pe care l-a lansat în SuperLigă începând cu etapa inaugurală a acestui sezon. „Avem ceva probleme, Mihai e cu semnul întrebării. Nu s-a antrenat ieri, acuză o lovitură la laba piciorului și s-a umflat. A făcut o rezonanță magnetică și nu i-a ieșit nimic, dar nu poate să calce pe el. Vedem ce o spună doctorul, dar sunt șanse mici ca el să să joace. Avem soluții, e o problemă, dar o rezolvăm. Tudorie s-a antrenat  normal, cu grupul, deci o să fie în lotul pentru meciul de vineri cu Hermannstadt, iar Trif e și el bine, are acum zece zile de antrenamente pline”, susține antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Acesta a anunțat și faptul jamaicanul Kemar Lawrence încă nu e gata de debut. „A lucrat intens, a avut și ceva surplus de greutate, face eforturi. Astăzi face mai ușor, nu cred că pentru meciul acesta va fi luat în calcule. În plus, nici cartea verde nu a sosit încă, Dorin (n.a. Stana) e pe treabă, o să vină. Eu cred că la meciul cu Petrolul o să-l avem în lot”, mai afirmă Rednic.

Tehnicianul de 62 de ani s-a uitat la meciul dintre FC Hermannstadt și U. Cluj, având pe băncile celor două echipe foști elevi, pe Marius Măldărășanu și Ioan Ovidiu Sabău. Pentru a doua oară în 4 zile, clujenii le-au dat gol pe final sibienilor, eliminându-i mai întâi din Cupa României și apoi luându-le două puncte în play-outul SuperLigii. Iar în prelungiri nervii au cedat pe margine. „Văd că s-au încăierat numai ăștia de la U Cluj, mă așteptam și de la Sibiu eu știu, niște combinații de astea, stângul și dreptul la ficat. Nu le-a fost ușor să piardă două puncte așa, în prelungiri, iar înainte i-au mai scos și din Cupă. Dar, acum mă interesează meciul meu, chiar nu mă interesează de alte echipe”, a mai afirmat Rednic, sperând evident că vor fi suspendări și în tabăra sibienilor, nu doar cea a mijlocașului Mino Sota, pentru cumul de „galbene”. Iar absențele „secunzilor” lui Măldărășanu, Florin Berța și Dumitru Costache nu ar trebui să conteze la Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button