UTA Arad

UTA o găzduiește pe Hermannstadt pentru a-și apropia și mai mult obiectivul! Rednic: „Cei din urmă ne suflă în ceafă, dar vrem să rămânem primii”





În primăvara anului trecut, mai precis pe 2 mai, la debutul lui Mircea Rednic pe banca UTA-ei în SuperLigă, arădenii o găzduiau pe FC Hermannstadt cu Sabia lui Damocles deasupra capului. „Roș-albii” aveau să câștige cu 1-0 și puneau la păstrare trei puncte esențiale pentru calificarea la barajul ce avea să le aducă îndeplinirea obiectivului, menținerea în elita fotbalului românesc. Acum lucrurile stau altfel, iar o eventuală victorie le-ar aduce arădenilor îndepărtarea – poate defintivă – de zona cu probleme. De această dată, sibienii stau puțin mai rău în clasamentul play-outului, a pierdut toate deplasările din 5 februarie încoace și vine după o săptămână în care a ieșit și din Cupa României.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Rednic: „Vin cu foame de puncte, sunt o echipă omogenă, cu jucători care pot face diferența”

Și mai există o diferență importantă, absența suporterilor de la partida de vineri, de la ora 17,30, după o decizie total nedreaptă a Comisiei de Disciplină și confirmată la „Apel”, dar utiștii trebuie să se obișnuiască cu ideea că vor juca doar cu copii în tribune până la finalul sezonului. Clubul a făcut o solicitare la LPF pentru a le fi permis și femeilor accesul pe stadion, dar răspunsul va veni, probabil, de abia săptămâna viitoare. Mircea Rednic a vorbit pe larg de acest subiect, dar susține că are datoria să se concentreze pe pregătirea de întâlnirea cu echipa fostului său coleg și elev de la Rapid. „Sunt doar preocupat să facem tot ce-i posibil să câștigăm meciul și să rămânem pe primul loc. Cei din urmă vin și ne suflă în ceafă, mai e Clujul, Galațiul. Am văzut cum a pierdut Hermannstadt ultimul meci, nu e ușor de digerat și vin cu foame de puncte. Mai ales că e una dintre cele mai bune echipe din play-out, după UTA, am uitat să vă spun. E clar, o să avem meci greu, în fața unei formații omogene, cu jucători buni. Îl au pe Paraschiv, nu mai vorbesc de Iancu, pe care l-am antrenat și câteodată insist pe unii jucători pe care i-am antrenat, chiar dacă greșesc câteodată. Are calitatea prin care poate să facă diferența oricând, dacă i se dă spații”, a spus „principalul” arădenilor, care nu va conta pe Mihai, Stahl și ultimul transfer, Kemar Lawrence.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Hermannstadt!

Până la urmă, Mircea Rednic nu are ce face decât să accepte faptul că pentru al doilea meci la rând echipa sa nu va juca decât cu copii sub 14 ani în tribune. „Vrem să ne prezentăm foarte bine, să nu ne dezamăgim suporterii, micii noștri suporteri și pe mămicile lor, dacă o să vină. Meciul trecut a fost o atmosferă pe cuvântul meu… Un pic dacă ar sta locului, că ei plutesc și e un tsunami acolo, în tribună, cu mișcări de astea, în continuu. Dar de țipat, țipă, săracii”, a completat „Puriul”.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

Măldărășanu: „Acum se arată caracterele puternice, va trebui să ne ridicăm nivelul”

Hermannstadt a început play-outul cu un sec 4-0 acasă, cu Dinamo, apoi a cedat (0-1) la Voluntari, iar weekendul trecut a remizat pe teren propriu cu U. Cluj, echipă care a și scos-o din Cupă la mijlocul săptămânii trecute. Totuși, situația din clasament a sibienilor nu e rea, dimpotrivă, sunt pe locul 4, la cota 24 de puncte, cu 3 mai puține decât arădenii care sunt primii în play-out. „Venim după o perioadă grea, după o săptămână încărcată, a trebuit să lucrăm la moralul jucătorilor și nu numai. Cu toții am fost dezamăgiți, frustrați. Să pierzi în două meciuri în prelungiri o calificare și pe urmă două puncte nu cade bine nimănui. Dar, până la urmă, suntem bărbați, trebuie să trecem peste. Este sport, dar acum se arată caracterele puternice. Caracterul nu ți-l schimbi de la meci la meci, de la zi la zi, dar se vede în momentele astea dificile. Va trebui să ne ridicăm un pic nivelul vizavi de meciurile din deplasare. Suntem realiști, n-am adus puncte așa cum puteam și cum credeam că vom aduce, puncte care să ne dea o liniște pe acest final de campionat. Acest play-out este dificil, meciurile sunt foarte grele și, indiferent de adversari, trebuie să câștigăm, ne dorim lucrul ăsta. Sper să arătăm mult mai bine decât am făcut-o în alte meciuri din deplasare”, a spus Marius Măldărășanu, antrenorul formației transilvănene, care nu-l are la dispoziție doar pe fundașul central Antoche, care nici nu este un titular al echipei sale.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Formații probabile:

UTA: Kucher – Căpușă, Stolnik, Benga, Rodrigues – Vulturar, Pedro – Micovschi, Fabry, Omondi – Luckassen.

Hermannstadt: Căbuz – Butean, V. Găman, Fl. Bejan, Opruț – Murgia, Sota – Balaure, G. Iancu, I. Stoica – Paraschiv.

Arbitri: Bogdan Dumitrache – Mihăiță Necula, Cosmin Vatmanu (toți din București). Rezervă: Iuliana Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)

Camera VAR: Horațiu Feșnic (Cluj), Cristiana Trandafir (București)

Observator FRF: Teodora Albon (Cluj)

Delegat LPF: Romulus Gabor (Hunedoara)

4 comentarii

  1. Asa cum remarca si Mircea, Hermannstadt are o omoginitate solida si asta se vede in teren, pierd foarte foarte greu, la limita si in ultimele minute ale jocului !

    Adevarul este ca au pierdut ceva valoare in mijlocul terenului prin plecarea lui Alhassan iar rezultatele din ultima vreme sugereaza o scadere de incredere in fortele proprii.

    Sigur ca Sibiul au citiva jucatori in lotul lor care pot face diferenta intr-un meci, dar noi trebuie sa ne luam masurile de rigoare si sa acordam o grija si atentie speciala acestora pe toata durata jocului ! Eu unul sper ca am invatat cite ceva din experientele mai putin placute, traite impotriva unor jucatori de elita din echipele calificate in play-off-ul Superligii.

    Altfel, eu inca astept acel meci DINAMIC, SPECTACULOS, FLUID, DIRECT PE POARTA, IN VITEZA al UTA-ei de la mijloc in sus cu situatii de gol multiple in careul advers. (Nu mai am nervi si rabdare cu acele intervale de 10-20 minute pentru o singura situatie de gol, trebuie sa ajungem sa cream mult mai mult pe unitatea de timp !)

    Mi-ar da incredere ca intradevar avem puterea de a aborda cu incredere o clasificare de Conference Ligue in sezonul 24/25 !

    Multa Bafta UTA !

    9
    0
  2. Dincolo de absente sau suporterul care contează. Suporterul atașat emoțional nu aresemne distinctive. Poate e mai imbujorat sau chef de amintiri. Își ocupa locul virtual în inima echipei încă de la debutul etapei. Știe ce e amărăciunea, dar se face ca nu a avut vreo pretenție. Suporterul își aranjează hainele, pantofii, ținuta ca la o cununie cu victoria. Nu-l căutați cu privirea. Puteți fi chiar dumneavoastră . HAI UTA.!!

    12
    0
  3. La fel ca si noi,pentru Hermanstadt miza unui loc mai sus presupune „doar” bani in plus…Sibienii nu pot nici ei participa la baraj fiind in insolventa…
    Vorba aceea….”frate,frate…dar branza e pe bani”,mai ceva ca si pe la Marginimea Sibiului…:-))

    9
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button