Superliga

Meciul cu UTA e ultimul pentru Dani Coman la șefia lui Hermannstadt, fostul portar se mută la un club de tradiție din România!





După Marius Măldărășanu, care a spus după meciul cu U. Cluj că se gândește să ia o pauză de la antrenorat, cei de la FC Hermannstadt au aflat chiar înainte de meciul cu UTA că Dani Coman nu va mai fi președintele clubului. Fostul goal-keeper și-a dat de ieri demisia și meciul său de adio va fi cel de la Arad, ce începe astăzi, la ora 17,30.

Coman este de ieri în județul nostru, a răspuns pozitiv invitației lui Cristian Pilan, directorul sportiv al celor de la Progresul Pecica, împreună cu care a luat cina la Taverna Pecicană. Cei doi sunt amici de ceva timp, relațiile fiind întărite și cu ocazia meciului de grupele Cupei dintre echipa lui Dan Stupar și Bogdan Bozian și cea a lui Măldărășanu.

Dani Coman a mai părăsit-o o dată pe gruparea de pe Cibin, din august 2022, până în ianuarie 2023, dar de această despărțirea este defintivă, ținând cont că el a bătut palma cu primarul orașului Pitești, Cristian Gentea. Acesta din urmă i-a oferit funcția de președinte la FC Argeș începând din vară, cu obiectivul declarat al promovării în SuperLigă. Acum, „alb-violeții” din Trivale nici măcar nu au prins play-outul.

2 comentarii

  1. O fi Dani Coman un conducator versat dar asta nu garanteaza o revenire a Argesului in Elita,cu atat mai mult cu cat presedintii cu deschideri automate de usi(intelegeti dvs ce vreti),nu prea mai sunt la moda,in sensul ca s-a trecut la next level,din pacate pentru sport,la politic…

    4
    1
  2. Trebuie sa corectați, Argesul nu a prins play-offul, play-outul l-au prins, îl aveau garantat, multă sănătate! ????

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button