UTA Arad

Rednic își asumă eșecul cu Hermannstadt: „A fost prea mare euforia de după Botoșani, iar pe unii trebuie să-i văd și la meciuri” +FOTO





Aradul fotbalistic digeră greu eșecul intern al UTA-ei, cu FC Hermannstadt. Sibienii s-au impus cu 3-1 în fața unei echipe ce a gafat nepermis în apărare în startul reprizei secunde, când – practic –  s-a decis soarta punctelor.

La final, Mircea Rednic și-a manifestat nemulțumirea pentru delegarea lui Bogdan Dumitrache, care, în opinia sa, a acordat prea ușor penalty-ul din care trupa lui Măldărșanu. Dar, a scos în evidențpă și problemele din jocul echipei sale, dar, la flash-interviuri și-a asumat și el eșecul. „Îmi asum această înfrângere, a fost prea mare euforia după meciul cu Botoșani, s-a vorbit prea mult de atmosferă. E și vina mea pentru că vreau să văd unii jucători și la meciuri, nu doar la antrenamente. 80% dintre ei au opțiune de prelungire și trebuie să știu ce fac din vară. Câteodată e bun un duș rece, dar nu trebuia să vină acum și în orice caz nu acasă. Lupta se dă în continuare. Mulți spun că suntem scăpați deja, dar pierzi două meciuri și deja te uiți sub tine, ce fac echipele de pe loc de baraj. Dar, nu ne gândim la retrogradare, o să analizăm, avem suficient timp până lunea viitoare”, a spus antrenorul utist la finalul disputei cu sibienii.

La rândul său, Rednic a aflat că, Dinamo a făcut demersuri la FRF pentru a se respecta articolul 37 ROAF și a se înjumătăți pedeapsa pentru clubul bucureștean și UTA legată de interdicția suporterilor pe stadioane. „Nici nu mai era nevoie de apel, lucrurile au fost foarte clare. S-a dat și amendă și suspendare pentru două echipe care au suporteri, nu mai zic nimic…” – a fost observația antrenorului utist.

Galerie FOTO de la meciul UTA – FC Hermannstadt 1-3, semnată Mălina Guler

11 comentarii

  1. Pe bune? După meciul cu Botoșani era loc de euforie? Ați bătut, greu, Botosaniul, și v-ați ,,eufavorizat”?
    Nea Mircea, mai bine tăceai.

    13
    51
  2. Nu stralucim noi nici intr¨un compartiment dar deja avem cea mai slaba aparare din play out,cu 6 goluri incasate
    La fel a fost si in timpul campionatului regular,am luat foarte multe goluri si prea usor

    27
    1
  3. HATEGANE , lasate de arbitraj !!! RUSINE la cum ai arbitrat meciul, ai fost tot meciul contra lui Poli Iasi, practic i-ai executat, nu au avut nicio sansa moldovenii. Cum naiba sa nu ii dai rosu dinamovistului la o asemenea intrare criminala, saracul baiat dupa cele auzite de moderatorii emisiunilor de sport, are complicatii grave dupa acesta lovire !!! Buena, nici vorba de rosu. Uite asa scapa Minano de retrogradare cu, asa oameni !!! HOOOOOOOOOOOOOOOO MINAMO ajutata de arbitrii. Sper totusi sa retrogradati !!!

    5
    11
  4. O singura scăpare morala, d-ule Nelu. Frica omeneasca nu poate fi condamnata. I-a fost frica !! Poți da cu piciorul la o cariera. Am explicat la rubrica etapei de ce. Totuși astfel de oameni trebuie marginalizați. Nu po fi exemple pentru copii în primul rand care prind gustul stadionului. Compromit ideea de justiție.

    11
    1
  5. De cine i-a fost frica D-le Ionescu Gavrila si de ce ? Hategan este Minamovist ? Cum sa arbitrezi in asa hal sa nu le dai nicio sansa echipei oaspete fiind foarte indulgent cu jucatorii minamovisti la faulturi si drastic cu moldovenii ? Eliminarea era de rosu la moldoveni ? Niciodata, ala de la Minamo a vazut ca, nu poate ajunge la minge si s-a tavalit pe jos plus ca in momentul presupisului fault ,Buena era pe linie cu inca cinci jucatori despte ce vorbim ? Chiar nu ma asteptam ca, Hategan sa fie pro Minamo ,ca, de mic copil tine cu, Minamo si nu vrea ca, acestia sa retrogradeze, altfel nu imi explic de ce a arbitrat aproape intr-un singur sens,gresind foarte grav la neeliminarea jucatorului minamovist la acea criminala intrare dandui numai cartonasul galben spre stupoarea intregii tari care a urmarit meciul la TV. ? Ultima etape din play-out, Minamo poate fi la lana UTA-ei daca sa retrogradeze sau nu, sa vedem daca Mircea Rednic se da la o parte, stiindu-se ca a jucat multi ani la Minamo ?

    3
    7
  6. Am revazut faza de mai multe ori cu, intrarea criminala a lui HOMOWOO si tampitul asta ,bolovanul asta se vede ca, a intrat ca, un tanc criminal la minge ,a avut 2-3 m de la locul de unde a pornit alergarea, deci a avut timp destul sa vada ca, nu poate ajunge la acea minge si totusi dementul s-a dus ca, glontul cu capul in ceafa jucatorului iesean, a se vedea clar ca, asta s-a dus intentionat agresiv la minge si tu ce faci HATEGANE ? Ii dai galben ? Baiatul ala este la spital si se roaga parintii lui sa fie bine dupa consultari !!! Cate faulturi de galben au facut minamovistii si Hategan i-a iertat ? De Minamo trebuia sa castige meciul nu este asa ca, Minamo are intaietate !!!

    2
    5
  7. Nu-i nimic, capul sus ca suntem inca in grafic. N-am mai stat noi asa de bine in clasament din primul sezon ’20-’21.

    Din greseli inveti si doar asa vom progresa.

    Hai UTA!

    8
    0
  8. Ideea e clara, toti jucatorii trebuie vazuti, decis cine ramane si cine nu.

    Ce e sigur, la aparare e serios de lucru. Avem, daca nu cea mai slaba, sigur in ultimele trei aparari din tot campionatul. Pe undeva, daca ne dadea 6 Voluntariul, nu se mira nimeni.

    Stam mult mai bine fata de sezonul trecut, cu un lot mai slab cotat, fara vedete aparente. Progresul fata de sezonul trecut e vizibil.

    Sunt sigur ca nea Mircea stie deja ce are de plombat pe sezonul viitor.

    Nu va fi usor, mai ales ca trebuie sa acoperim 6 posturi din primul 11, cu jucatori romani. Nu vom fi singurii loviti de aceasta problema. Sa vedem ce o sa iasa.

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button