UTA Arad

În sfârșit vești bune de la Comisii: UTA va juca cu spectatori meciurile cu Oțelul și FC U Craiova!





Vești bune pentru suporterii celor de la UTA și Dinamo. Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal a cedat solicitării celor două cluburi, care au invocat articolul 37 în ridicarea suspendării dictată în urma incidentelor de la partida directă de pe „Arcul de Triumf”, din ultima etapă a sezonului regular al SuperLigii.

În urmă cu câteva minute, a venit și anunțul judecătorilor federali, care îi anunță practic pe fanii arădeni că pot veni din nou la ultimele două meciuri ale favoriților pe arena „Francisc Neuman” din acest sezon, cele cu Oțelul Galați și FC U Craiova 1948. ”AFC UTA Arad – Cerere de suspendare parțială a sancțiunii pronunțată în dosarul 116 / CDE / 2024 – În temeiul art. 37 alin.1 și 2 din RD, admite cererea formulată de AFC UTA Arad și dispune suspendarea parțială a executării sancțiunii aplicată prin Hotărârea nr. 116 / 27.03.2024, privind abaterea disciplinară prevăzută de art. 83 alin 2 lit.f din RD.”

Ce prevede pe scurt articolul 37? Si anume ca gruparea în cauză să nu mai fost sancționată pentru astfel de abateri în ultimul an, iar organul disciplinar să considere că scopul sancțiunii poate fi atins și fără executarea restului sancțiunii.

Așadar, fanii „Bătrânei Doamne” își pot face deja planuri pentru meciul din „intermediară”, cu Oțelul Galați, de joi, 25 aprilie, de la ora 16,45, dar și pentru cel cu FC U Craiova, programat în penultima etapă a play-outului, între 3 și 6 mai. „Am văzut că și Dinamo a făcut un apel, nici nu mai era nevoie. Lucrurile au fost foarte clare, și amendă și suspendare pentru două echipe care au suporteri, nu mai zic nimic…”, a fost scurtul comentariu venit  din partea lui Mircea Rednic după eșecul cu FC Hermannstadt, bifat cu peste 6000 de copii în tribune.

Până la finalul stagiunii, echipa lui Mircea Rednic mai au cinci partide, în deplasare cu Petrolul, Poli Iași și Dinamo. Așadar, în ultima etapă a play-outului, Dinamo – UTA se va juca din nou cu galerii pe stadionul ƒ„Arcul de Triumf”, dar ceva ne spune că atmosfera va fi pașnică de această dată. Sau, în orice caz, organizatorii nu vor mai face greșelile de la meciul de acum o lună și jumătate!

7 comentarii

  1. Un fapt normal,intr-o tara anormala.
    Cred ca avem noroc cu Minamo,ca daca era dupa „preamaritii” de la comisii,UTA nu primea nici o reducere…
    Cu toate acestea,asteptam copiii din nou la stadion.O merita deplin!Le facem noi cumva loc.

    41
    5
  2. Ar fi culmea sa mai insoteasca galeria UTA-ei dobitocii aia de la csa.La urma urmei prostii si pupincuristii sunt la noi.stiu ei cine..

    21
    24
  3. Auzi ungurul de Șoni. Sper că ai învățat minte și „deratizezi ” tribuna din spatele porți vestice , și ELIBEREZI UTA de vagabonzi

    6
    26
  4. Scu să pregătească un banner joi, cu scuze pentru toți suporterii care nu au avut acces pe stadion, Hai UTA, hai ARADUL

    38
    3
  5. Asa da ,mai zic si eu, o decizie foarte normala.Acuma sa mai indrazneasca acei indivizi sa se mai dea infratiti cu, csa atat la Arad cat si mai ales in deplasare , daca le este atat de drag de csa si de scandaluri, sa se duca la meciurile lor in Bucuresti si sa o lase pe UTA. in pace ca, in istoria ei , nu a avut niciodata vreo infratire atat cu csa cat si cu minamo cluburi care pe timpul lui ceasca, luau jucatorii cei mai buni din provincie si uite asa au reusit atatea campionate impreuna !!! FORTA UTA Arad !!!

    19
    4
  6. Utistul arădean (get-beget) face diferentieri si se adreseaza cu „ungurul”, el uita de ceilalti unguri care au facut practic UTA, ma intreb daca tot asa s-ar adresa cand ar vorbi de József Pecsovszky, Bonyhádi, Lóránt, Farmati, Vass, Pall, Meszaros, Toth, Kovacs, Serfözö, Szucs, Brosovszky, Bakos, Biro, Pozsoni, Kukla, Lereter, Tisza si altii !
    Utistul arădean, ori este o vinitura de peste munti, ori e doar un nationalist ratacit care pur si simplu uita/neaga trecutul UTA-ei.

    24
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button