Baschet

Constanța are 2-0 cu FCC UAV Arad, dar finala se mută în „vulcanul” de pe Mureș! Urban: „Mi-au scris că vin în templul baschetului feminin românesc”

Până acum, CSM CSU Constanța a demonstrat că este cea mai bună formație din Liga Națională de Baschet Feminin Getica 95. Formația de pe Litoral a terminat pe primul loc sezonul regular al întrecerii interne și are 2-0 în finala cu FCC UAV Arad. În cele două întâlniri defășurate în Sala de Sport Simona Amânar, „galben-albastrele” au reușit să se apropie o singură dată la un punct de adversarele sale, 56-57 în debutul sfertului patru al confruntarea de luni.

Urban: „Sunt convins că fetele noastre vor lupta până la capăt, vor da totul pentru club și Arad”

Până la urmă, concluzia e una singură, gruparea de pe Mureș e outsidera finalei și se va agăța cu toate puterile ei pentru a împinge duelul în întâlnirea cu numărul 5, decisivă pentru trofeu. Primul meci e programat marți, de la ora 19, iar al doilea (sperând că e cazul), joi, de la aceeași oră. „Ne aflăm într-o situație asemănătoare cu cea din urmă cu doi ani. Și atunci, Sepsi a avut 2-0 în finală, dar la Arad fetele noastre au reușit să egaleze situația. Au făcut-o doar cu ajutorul minunaților noștri suporteri, pe care îi așteptăm în număr cât mai mare la sală, pentru a crea acel vulcan specific, în care adversarii noștri au avut mereu probleme să se exprime și să câștige. Sunt convins că fetele noastre vor lupta până la capăt, vor da totul pentru club și Arad, cu toate că, trebuie să recunoaștem, misiunea e ceva mai grea decât acum două primăveri. Constanța are un lot mai puternic, mai complet decât acea formație a lui Sepsi. Chiar m-am uitat pe statistică și nu există jucătoare care să fi evoluat mai mult de 25 de minute pe meci, ceea ce înseamnă că au variante de același nivel. Dincoace, la noi, sunt baschetbaliste care joacă aproape tot meciul și asta își pune amprenta pe evoluția lor, mai ales spre final când se adună oboseala. Dar, repet, nu ne dăm bătuți, chiar și prin faptul că președintele echipei adverse (n.a. Andrei Talpeș) mi-a scris că acum echipa din Constanța se va deplasa în templul baschetului feminin românesc ne dă convingerea că aici, la Arad, orice echipă poate fi bătută. Trebuie să strângem cu toții rândurile pentru meciul de marți, trebuie să ajungem la 2-1, iar joi sunt singur că după meciul UTA-ei cu Oțelul suporterii vor veni și la sală să-l susțină pe celălalt copil al Aradului”, susține Marcel Urban, președintele grupării „galben-albastre”.

Biletele se vând deja online

În acest sens, conducerea clubului anunță că s-au pus deja în vânzare, online, biletele pentru meciul cu numărul 3, programat marți, 23 aprilie, de la ora 19, la Sala Polivalentă din Arad:

Continuăm lupta pentru titlu în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, care se mută la Arad. Meciul 3 al finalei are loc marți, 23 aprilie, de la ora 19:00. Suntem conduși cu 2-0, dar nu cedăm și ne dorim să repetăm scenariul din urmă cu doi ani, când am obținut două victorii acasă, cu o atmosferă superbă creată de voi, pe care sperăm să o retrăim și la meciul de marți.

Avem nevoie mai mult ca niciodată de susținerea publicului minunat de la Arad. Fetele noastre vor lupta până în ultima secundă pentru a obține victoria și să ducă finala în meciul 4, care este programat în 25 aprilie, tot de la ora 19:00. Se joacă în sistemul 3 din 5 meciuri.

Dăm startul vânzării online a biletelor de acces pentru meciul trei al finalei cu CSM CSU Constanța.

Acestea pot fi cumpărate de AICI

Dacă aveți probleme cu achiziția online, puteți apela numerele 0743300164 sau 0727855838 pentru asistență.

Prețurile sunt aceleași ca și până acum. La zona VIP biletele costă 30 de lei. În restul sălii, biletele de adulți costă 10 lei dacă sunt cumpărate online și 15 lei dacă le luați de la sală, în timp ce tichetele pentru copii între 3 și 14 ani sunt 5 lei”.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button