UTA Arad

Rednic s-a convins: „Aradul are viitor și din punct de vedere al suporterilor, copiii au fost fantastici, dar ai mei sigur puneau presiune după penalty-ul dar celor de la Sibiu”





Până la urmă, Comisia de Disciplină și Etică din partea Federației Române de Fotbal a trebuit să țină cont de articolul 37 din ROAF și să le ierte pe UTA și Dinamo de suspendarea primită după incidentele din meciul direct, de la București, după încăierarea dintre fani. Ambele grupări au disputat deja două partide de acasă doar cu copii sub 14 ani în tribune, dar suporterii lor se vor întoarce pe stadioane pentru ultimele două partide ale sezonului regular. În schimb, amenda de 100 de mii de lei a rămas în vigoare.

Până una alta, fostul internațional a apreciat încă o dată implicarea copiilor în cele două partide consecutive jucate la Arad de echipa sa. „Ați văzut că Dinamo, un club de tradiție, de abia a adunat 500 de copii în cele două meciuri. Noi am adunat 5 mii la primul meci, iat la doilea meci au fost mai mulți și a fost o atmosferă foarte, foarte frumoasă. Și nu zic cu răutate, dar am văzut la Dinamo secvențe și cam toți aveau telefoane, tablete, erau mai mult preocupați de jocurile lor decât de meci. Nu se compară atmosfera pe care copiii Aradului au făcut-o la cele două meciuri. Îi felicit și îmi pare rău că la ultimul meci i-am dezamăgit un pic. Mă bucur, cumva,  că nu au fost cei mari, că ar fi părut Mourinho, Capello, Lippi. Așa am scăpat de critici. Chiar a fost o atmosferă incredibilă, a fost fantastic. Îmi pun un semn de întrebare ce se va întâmpla cu Dinamo, dar Aradul sigur are continuitate, are viitor și din punct de vedere al suporterilor și, mai mult ca sigur, cei care au venit acolo sunt poate viitori fotbaliști care vor evolua la Arad. A fost foarte frumos și organizare și tot”, a punctat Rednic.

Pe de altă parte, experimentatul tehnician susține că lucrurile ar fi decurs puțin altfel la meciul cu Hermannstadt, dacă UTA îi avea alături pe fanii săi. „Normal că se schimbă lucrurile de la meciul cu Oțelul. Vă dați seama ce ar fi fost și la penalty-ul care s-a dat cu Sibiul. Normal că ai mei reacționau destul cât să pună puțină presiune. Și cei mici au strigat parcă ceva (n.a. „Hoții, hoții”), nu vreau să pronunț eu, că după aia iarăși se interpretează. Oamenii care cunosc fotbal s-au întrebat cum poți să dai un astfel de penalty, iar la meciurile următoare am văzut faulturi și mai dure. Sunt tare curios dacă arbitrul ăsta va mai arbitra în prima ligă până la sfârșit”, a adăugat Mircea Rednic.

Clubul UTA a pus de astăzi în vânzare bilete pentru meciul cu Oțelul Galați de joi, 25 aprilie, de la ora 16,45, din cadrul etapei a 6-a a play-outului SuperLigii. Tichetele se găsesc accesând site-ul uta-arad.ro, secțiunea ticketing sau pe iabilet.ro. La Arena Francisc Neuman, biletele se vor găsi la fan-shopul echipei după următorul program: sâmbătă: 10:00 -14:00; marți și miercuri: 11:00 – 18:00. Joi, la casieria din fața Peluzei Sud, de pe Calea Aurel Vlaicu, biletele se găsesc de la ora 14:00 până la startul jocului. „Până la urmă, s-a luat decizia cea mai corectă, cu toate că și amenda trebuia înjumătățită, sunt bani mulți și pentru unii și pentru ceilalți. Deci ce greu adunăm bani și sponsori și tot ce vreți. Mai departe, eu aștept să facem un rezultat bun la Ploiești după aia mai mult ca sigur stadionul va fi plin la meciul cu cu cei din Galați”, a mai afirmat „principalul” arădenilor.

2 comentarii

  1. FORTA UTA Arad, luni cel putin un meci egal la Ploiesti si joi victorie cu, Otelul lui Dorinel Munteanu ,revansa de la acel 2-4 de la Sibiu . HAI BAIETII !!!

    9
    2
  2. Pun so suporterii presiune, dar trebuie sa puneti si voi din teren. Cativa lideri gen Benga, Capusa sa mearga langa arbitru si sa vorbeasca cu el. Nu sa ia galben, dar sa o faca. Gen Atletico Madrid. La foecare decizie impotriva lor, sunt 2-3 fotbalisti langa arbitru.
    Acum lucrurile sunt mai bune, probabil din respectul federatiei ptr Mircea Redni, dar inainte furau si cu var si fara var. Jucatorii care erau atunci pot confirma.
    F bine ca in suprafata de pedeapsa am vazut ca jucatorii ataca cu mainile la spate. Asa nu se lasa loc de interpretari, ca una-doua era penalty impotriva noastra.

    10
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button