Stranieri aradeni

Ovidiu Hațegan va judeca din fața monitoarelor fazele cu probleme din semifinala Women’s Champions League

Ovidiu Hațegan nu va merge la Euro 2024 nici măcar ca arbitru VAR, dar primește meciuri bune în cupele europene. De această dată, „centralul” arădean se va afla în fața monitoarelor la returul semifinalei din UEFA Women’s Champions League dintre Chelsea și Barcelona, care se va disputa sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 19:30, pe Stamford Bridge.

În teren, duelul va fi condus de Iuliana Demetrescu, asistată la cele două tușe de Mihaela Țepușă și Roxana Ivanov, în timp ce al patrulea oficial va fi Frida Klarlund, din Danemarca. Alături de Hațegan în camera VAR se va afla Cătălin Popa, adică piteșteanul ce merge în Germania, la Euro.

În manșa tur a semifinalei, disputată la Barcelona, Chelsea a câștigat cu 1-0. Formaţia catalană nu mai pierduse un meci pe teren propriu din 2019 și, pentru prima dată din martie 2016, nu a reușit să înscrie pe teren propriu într-un meci de Champions League.

În cealaltă semifinală se întâlnesc PSG și Lyon, returul fiind programat duminică, 28 aprilie, de la ora 17:00, la Paris. În prima manşă, Lyon s-a impus pe teren propriu cu 3-2. Finala va avea loc în 25 mai, la Bilbao.
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button