UTA Arad

Rednic, deranjat de replica lui Munteanu în chestiunea filosofiilor: „A fost chiar obraznic, am câștigat campionate, am antrenat în vest, eu l-am lăudat”





Mircea Rednic și Dorinel Munteanu au fost doar un zâmbet înainte de primul fluier al meciului de astăzi, de la Arad. S-au și îmbrățișat, dar la final doar unul dintre ei a mai fost fericit. Acela a fost antrenorul UTA-ei, căci echipa sa s-a impus cu 3-1, în timp ce „Neamțul” a rămas doar cu o primă repriză bună, în care s-a jucat cu ocaziile.

Chiar dacă punctele au rămas la Arad, impresia a fost că trupa de pe Dunăre a jucat, în general, mai bine, așa că întrebarea cu privire la filosofia nouă de joc, asumată de Rednic și cea mai veche a lui Munteanu a rămas în picioare. Doar că tehnicianul Oțelului a dat u răspuns care avea să-l stârnească pe omologul său. „A câștigat filosofia în care…Sincer, dacă și Mircea Rednic vorbește de filosofie, iertați-mă. Nu vreau să-i răspund colegului meu, dar hai să fim serioși”, au fost cuvintele lui Munteanu la conferința de presă de după meci.

Mircea Rednic a fost pus la curent cu declarațiile lui „Munti” și s-a ambalat destul de tare. „E o filosofie foarte simplă, sănătoasă, 2024…dacă el a răspuns așa. Eu îl respect pe Dorinel Munteanu, dar să nu exagerăm. În perioada noastră aveam antrenamentele astea spartane, dar eram și fotbaliști. Uitați-vă la echipele din play-off ce filosofie au, ce principii sau ce abordare au. Până la urmă, când ai rezultate, nu mai contează. Nu trebuie să spună că Rednic nu are filosofie, trebuie să fie mai modest, da? Ca să nu încep eu, când îmi dau drumul la gură, e pericol, dar eu sunt limitat acum în declarații. Și dacă Rednic nu are filosofie, care a câștigat două campionate cu Dinamo și cu Rapid, cine are? Echipele astea care nu au mai câștigat de vreo zeci de ani campionatul și-au avut și buget mai mare decât al meu. Și au avut și antrenori și jucători cu mulți bani și tot nu au reușit să mai câștige campionatul sau să mai ia un trofeu. Rednic a antrenat și în Vest, nu ai cum. Adică a fost obraznic, deci a fost chiar obraznic. E normal să fie un pic supărat, dar să fie un pic mai modest. Eu îl laud, l-am lăudat și înainte și îl laud și acum. A făcut lucruri extraordinare, dar atunci nu vorbești de antrenorul advers. În momentul când am pierdut cu 4-2, am zis, chapeau bas, Dorinel! Au o echipă bună, dar atunci ne-au executat pe greșelile noastre. Dar ne-au executat, trebuie să fim fair-play”, a fost replica lui Mircea Rednic.

Tot Dorinel Munteanu a spus că nu a prea auzit publicul arădean până la golul de 1-0 al lui Omondi, venit în minutul 61. „Dorinel era așa concentrat că nu și-a dat seama ce fac suporterii”, a comentat „Puriul”.

Galerie FOTO de la meciul UTA – Oțelul Galați 3-1, semnată Claudia Carp

Un comentariu

  1. Dorinel, Dorinel… fii cuminte. Ai pierdut. Nu le poți câștiga pe toate. Rednic nu ți-a făcut nimic. UTA a bătut Oțelul cu 3-1. Da, ești frustrat, dar se întâmplă și la case mai mari. Trece și asta.

    36
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button