UTA Arad

Kevin Luckassen face „dubla” în echipa etapei LPF, Ezekiel înscrisese și el o dată și a dat și o pasă decisivă în Copou!







Liga Profesionistă de Fotbal a tras concluziile etapei cu numărul 7 din play-offul/outul SuperLigii, una la capătul UTA este pe locul 7. Arădenii au câștigat și la Iași și a pus la păstrare 7 puncte din 9 posibile în săptămâna singurei intermediare a primăverii.


A fost weekendul în care FCSB a sărbătorit primul titlu de campioană din 2015 încoace, iar fostul utist David Miculescu a marcat unul dintre golurile cu Farul și a prins echipa etapei. Fostul „decar” al Bătrânei Doamne joacă vârf la formația bucureșteană, la fel ca și singurul utist care a prins „11”-le ideal al rundei.


Este vorba despre Kevin Luckassen, LPF motivându-și astfel opțiunea: ”Masivul vârf al arădenilor şi-a trecut pentru a doua rundă la rând numele pe tabelă, golul său consemnând un succes clar bifat de UTA la Iaşi”. De altfel, atacantul olandez al „roș-albilor” a prins pentru a doua etapă la rând echipa etapei LPF, după ce cu Oțelul a marcat un gol și a reușit un assist. Altfel, Rareș Pop a fost declarat omul meciului din Copou, iar Imoh Ezekiel a marcat și el o dată și a oferit și pasa decisivă la reușita lui Luckassen. Pentru atacantul nigerian venit de pe bancă e primul gol din SuperLigă.

Evident, Mircea Rednic nu este nici de această dată antrenorul etapei. Așa-zisa performanță a celor de la U. Craiova de a bate o echipă a Rapidului la care domnește haosul l-a propulsat pe Constantin Gâlcă pe banca echipei rundei.

Așdar, formația ideală a etapei arată astfel: Kukic (FC Botoşani) – V. Creţu (FCSB), Miron (FC Botoşani), Yabre (Oţelul Galați), Bancu (Universitatea Craiova) – Baeten (FC U Craiova 1948), Muhar (CFR 1907 Cluj), Al. Creţu (Universitatea Craiova) – David Miculescu (FCSB) – Luckassen (UTA Arad) – Ivan (Universitatea Craiova). Antrenor: Constantin Gâlcă



2 comentarii

  1. Felicitari,se pare ca in ultimele meciuri a devenit mai „vioi”…
    Bucuria este si mai mare pentru faptul ca am scapat de Vlad Morar..In Tudorie inca mai cred..INCA!
    Poate ca ar fi momentul sa-l mai vedem si pe David niste minute sub presiune,chiar daca alti juniori bat cu nerabdare la usa echipei mari(un Lucas Campan???)si cat mai grabnica revenire a lui Stanciu…
    Rednic va fi antrenorul etapei dupa meciul cu militienii(speram)…:-)))

    53
    44
  2. Frații Bodri, Mercioiu și iaca mai avem 3 nume.
    Putem face liste peste liste, sa ne dam specialiști, deși nu suntem, cred că domnul Rednic știe foarte bine ce ar putea aduce, in sensul de a-i fi de folos .
    Sper, totuși, ca la anul sa nu mai avem 30 de veniți și 20 de plecați . Decizia e la conducători, importante, cred, și alegerile din 9 iunie

    39
    41

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button