Alte sporturi

Lecțiile de la Academia „Rafael Nadal” îi prind bine Mariei Mateaș: Arădeanca a câștigat un puternic turneu de tenis din Spania!

Tenismena arădeană, Maria Mateaș, se pregătește de la începutul acestui an la celebra Academie „Rafael Nadal”, din Mallorca, iar rezultatele încep să apară. Fiica de 15 ani a fostului mare halterofil Adrian Mateaş a câștigat zilele trecute, un turneu de tenis la Las Palmas, care face parte din Circuito Nacional Marca din Spania și este organizat de Federația Spaniolă de Tenis de Câmp.

Cu doar un singur set pierdut pe tot parcursul turneului, Maria a avut o prestaţie solidă, reuşind să le elimine pe principalele două favorite. Este vorba despre Elisabeta Rossinol, în semifinale, cât și pe prima favorită, Daniela Fernandez, în finală.

Rezultatele Mariei Mateaş în drumul spre trofeu: 6-3, 6-0, cu Elena Perez Marrero (turul I); 6-2, 6-3, cu Sophie Mendez (sferturi); 6-2, 6-3, cu Elisabeta Rossinol (semifinale), respectiv 7-5, 6-7, 6-1, cu Daniela Fernandez (în finală).
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button