UTA Arad

Rednic își face mea culpa cu Carp, anunțând – practic – și despărțirea de Lopez! Cu Dinamo apără Kucher: „Țin cont că sunt periculoși la fazele fixe”

UTA se va prezenta la București, pentru meciul cu Dinamo, fără 9 dintre jucătorii care au făcut parte din lotul pentru partea a doua a sezonului  2023-2024. Vlad Morar a reziliat deja, Marcelo Freitas și-a anunțat și el plecarea, iar, astăzi, Mircea Rednic, l-a pus – practic – în afara prroiectului și pe Ariel Lopez. „Carp era peste Ariel, sau alți unul-doi, poate m-am lăsat influențat și l-am lăsat să plece”, a spus „Puriul” despre mijlocașul uruguaian, punându-l – totuși – în categoria jucătorilor accidentați, Benga, Lawrence, Rodrigues, Fabry și Stanciu.

Într-o situație specială se află căpitanul echipei, Florin Iacob și Rednic explică și de ce. „Florin nu mai face deplasarea, nu că ar avea probleme, are ceva, o încărcătură pe cvadriceps, dar am stabilit cu el și cu Kucher acum șase etape, le-am spus clar că vor avea trei și trei. Acum e rândul lui Kucher să apere. Am ales meciurile în funcție de ce am crezut eu că am nevoie, unde Florin e foarte bun la jocul de picior. Acum am ținut cont și că Dinamo e foarte periculoasă la faze fixe, că au talie și am decis să apere Kucher. S-ar putea să-l debutez și pe Denis (n.a Bocean-Lungu, al treilea portar din lot, 21 de ani) dacă scorul îmi permite și dacă nu. Oricum, în afara jurnaliștilor din Arad, prea puțină lume din presa centrală, a remarcat că noi am abordat ultimele partide cu trei jucători sub vârstă titulari. O să vină și Vâlcu cu noi, un mijlocaș central care mie mi-a plăcut mult și pe care am reușit să-l facem. La un meci cu o asemenea încărcătură nu vreau să am jucători care să găsească alibiuri dacă nu joacă bine sau dacă greșește. Cei care vor pleca mâine la București din punct de vedere al sănătății sunt 100%”, a precizat „Puriul”.

Cel mai probabil, acasă va rămâne și juniorul Alessio Calotă, care a debutat deja în Suoerligă. De această dată, alături de Vâlcu dintre jucătorii tineri se mai deplasează Adrian Dragoș, iar unul dintre ei are șanse mari să și joace pe „Arcul de Triumf”.
Articole de la JOHNNYBET
Un comentariu

  1. ca sa pastram jucatorii nostri tineri ce se afirma la UTA si demonstreaza ca pot face fata in prima liga,,trebuie sa li se ofere contracte mai bune. si de durata mai lunga cu clauze de transfer consistente…altfel,in fiecare sezon,vom mai pierde cate 1-2..e frustrant,fiindca uite ca multi poate pleaca prea devreme si regreseaza in cariera..ma gandesc la adi petre,rusu,poate chiar si miculescu..sper din tot sufletul sa nu fie cazul lui rares,dar ma tem ca nu o sa joace si lumea nu va avea rabdare cu el..si aici pierde atat jucatorul ,cat si clubul fiindca sunt convins ca peste inca un an-doi rares ar fi valorat mult mai mult..

    16
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button