UTA Arad

Zăvăleanu nu crede că arădenii au venit cu rezervele la București: „Jucătorii noștri au jucat cu determinare și au zdrobit UTA”

Dinamo a învins-o pe UTA cu 2-0 și a reușit să scape de retrogradarea directă. Astfel, „câinii” se vor duela cu Csikszereda la barajul de menținere/promovare în Superliga.

Pe final de meci, oamenii lui Kopic au tras o sperietură zdravănă după ce croatului i s-a făcut rău. Unul dintre oamenii din staff-ul lui Dinamo a fugit repede să cheme o ambulanță, însă croatul și-a revenit până la urmă. Deși se lăsase ușor pe vine și părea că va ajunge în Ambulanță, Kopic a tras de el și a rămas pe bancă până la final. Se pare că antrenorul lui Dinamo ar fi amețit și nu o problemă de inimă.

La final, despre meci a vorbit Răzvan Zăvăleanu, care a fost criticat de Mircea Rednic, fiind considerat responsabil pentru plecarea sa de la Dinamo în decembrie 2021. Tot „Puriul” l-a criticat pe administratorul judiciar al „câinilor” că a luat procent din vânzarea lui Sorescu, în timp ce pe el nu l-a plătit pentru cel de-al cincilea mandat pe banca dinamoviștilor.

Zăvăleanu a vorbit despre evoluția jucătorilor antrenați de croatul Kopic, dar și despre componența echipei arădene. „Cred că trebuie să fim foarte atenți în continuare. Dacă vom juca la fel ca în această seară, Dinamo va avea succes. În mod normal, Dinamo este favorită în orice meci, datorită istoriei. Cred că Dinamo și-a făcut treaba pe teren, cred că în afară de Iacob, ceilalți jucători de la UTA sunt titulari obișnuiți. Jucătorii noștri au jucat cu determinare și au zdrobit UTA”, a declarat administratorul judiciar al celor de la Dinamo București, preluat de prosport.ro.
Articole de la JOHNNYBET
4 comentarii

  1. zăpăceanu , alt infect ….trebuie să-i mulțumească lui Rednic pt baraj! Dar de unde sa ceri unui personaj minuscul un gram de recunoștință??? Fără caracter acest hoț…..

    8
    0
  2. Ce sa zica si acest personaj zapaceanu. Bai nene, sa ii multumesti lui Mircea Rednic ca, altfel daca era un meci cu. motivatie pt. UTA., nu mai castigati voi acest meci, erati in liga2a. Ai auzit ce au srigat fanii lui Minamo la sfarsitul meciului sau te-ai facut ca, nu auzi ? I-au scandat numele, Mircea Rednic, Mircea Rednic, Mircea Rednic !!!

    3
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button