UTA Arad

Acuzat de o parte a fanilor de non-combatul cu Dinamo, Rednic rămâne garantul continuității la nivelul lotului utist!Nu au fost ore ușoare pentru utiști după finalul meciului de duminică seara, de pe „Arcul de Triumf”. Dinamo s-a impus cu 2-0, iar Mircea Rednic a fost acuzat de o parte a suporterilor UTA-ei că și-a ajutat fosta echipă. După cum a declarat de nenumărate rânduri, antrenorul arădenilor e la curent cu ceea ce se scrie despre el în presă, dar și pe site-urile de socializare și nu i-a picat deloc bine.


Până la urmă ce i se poate reproșa efectiv? Poate că l-a folosit pe Kucher și nu pe Iacob, cu toate că ambii goal-keeperi au avut și meciuri bune și meciuri proaste în acest sezon și Rednic chiar a spus din timp că va încerca să le dea meciuri egale în play-out. Altfel, el a băgat echipa cea mai bună, aleasă dintre jucătorii apți din punct de vedere medical. Își poate imagina cineva că „Puriul” le-a spus acestora să o lase mai moale în acest meci? Sau că nu i-a antrenat toată săptămâna în așa fel încât să nu poată sta în picioare în fața adversarilor?


Apoi, a existat o frântură din declarația lăsată de Rednic la conferința de presă de după meciul cu Dinamo care naște alte comentarii. „Totuși, eu am făcut ceva pentru Dinamo. S-a văzut și azi (n.a duminică)”, au fost cuvintele tehnicianului. Acesta le-a mărturisit apropiaților că s-a referit la suporterii lui Dinamo care l-au aplaudat. În acel sens s-a văzut astăzi și anume că e apreciat de fanii „câinilor” pentru că UTA învinsese toate contracanditatele directe din zona roșie ale echipei favorite. Sigur, ideal ar fi fost ca arădenii să o bată și pe formația lui Kopic, ca să se țină departe de orice speculații, doar că atât s-a putut duminică. Cu locul 7 asigurat deja și aerul de vacanță ce bătea tare prin vestiarul „roș-albilor”.

A dat rău pe retină, asta e clar. Dinamo a fost mult peste arădeni ca și atitudine, doar că fost un lucru cât se poate de firesc. „Câinii roșii” și-au jucat tot sezonul într-un singur meci, pe când marea parte a jucătorilor UTA-ei s-au dus cu bagajele făcute la București, pentru că a doua zi aveau avioane spre casă sau destinațiile exotice în care-și vor petrece vacanța.

Și ar mai putea fi ceva la mijloc. O parte dintre fotbaliști au plecat din România fără a știi exact ce le oferă clubul UTA pentru a-și continua aventura la Arad. Garantul lor principal e Mircea Rednic, care va avea și el discuția finală despre viitorul său și acea mărire salarială pe care o așteaptă și i se cuvine și care azi încă nu e perfectată. Așadar, azi, când vorbim, sigur nu e nimic, altfel am avea informări oficiale din partea clubului cu prelungiri de contracte și programul de pregătire estival al echipei.4 comentarii

 1. Rednic, a și spus. Tot voi fi blamat indiferent. El a luptat pentru echipa lui. Ca un făcut asta a mers și pe sufletul lui Dinamo. Toți doream altceva. Am mai spus. UTA, nu a retrogradat pe nimeni, pe ei, alții da. Acum e și un sumum de rezultate care de fapt ele te retrogradează. Ca la Mititelu. Ce a deranjat , degringolada unei UTA, de pe locul 7. Lipsa unui minim fior de concurs. Aradul nu a arătat decât acum, ca a fost un colectiv împărțit în trei. Unii cu acte la Rapid, unii calitate, și alții care nu sunt de UTA. E meritul lui Rednic ca nu s-a văzut !! De altfel și pentru noi, care am dat credit, a fost o surpriza parcursul excelent. Mergem la o noua ediție cu ascendent. Unul silențios și responsabil !

  38
  4
 2. Era de asteptat ca UTA, echipa fara miza, sa faca act de prezenta, indiferent de adversar.
  Pe noi ne doare, pentru ca uram Seku.

  Si daca a fost si daca nu, lumea tot va zice ca a fost omenie. Eu zic ca nu a fost. E vorba de o relaxare totala, lipsa de miza. A se vedea si un Mainz – Dormund 3-0, ori un PSG – Toulouse 1-3, unde se poate vedea lejer un „non-combat” din partea invinsilor.

  Una peste alta, trebuie remarcat ca folosind un buget salarial la aproximativ 60% din cel de anul trecut, am sarit de la baraj pe un loc 7, care e cea mai buna performanta a clubului din ultimele decenii.

  Analizand putin statisticile, suntem cea mai bombardata echipa din play-out, dupa Voluntari (suturi spre poarta proprie), iar la posesie suntem cei mai slabi.

  Rezulta ca mijlocul trebuie consolidat, apararea betonata bine, iar in fata Pop si Miko trebuie inlocuiti.

  Sper ca domnul Rednic sa aibe linistea necesara sa faca alegerile necesare in consolidarea echipei.

  A facut din rahat bici, uneori lovea rau de tot (2-1 vs FCSB), alteori se topea (2-4 vs Otelul), dar in genere arata tot mai bine.

  44
  0
 3. Trebuie să fii un redus mintal să contești un antrenor care ți-a clasat echipa pe locul 7, cea mai buna performanta din ultimii 30 de ani. Să te rezumi la un meci, să arunci cu noroi în unul dintre mai buni antrenori după Coco Dumitrescu și Francisc Tisza pe care i-a avut UTA înseamnă că nu meritam nimic. O să se sature și Rednic la un moment dat și o sa plece, dar și atunci va fi făcut trădător și impostor!

  23
  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button