Superliga

Botoșaniul s-a chinuit 93 de minute pentru un gol cu Mioveniul și are prima șansă la locul de SuperLigă!

FC Botoșani a debutat cu dreptul la barajul de menținere contra lui CS Mioveni. Formația antrenată de Bogdan Andone s-a impus cu 1-0 în meciul tur, disputat astăzi pe teren propriu, după un gol marcat în minutul 90+3 de brazilianul Aldair.

După un start mai bun pentru argeșeni, cu o ocazie ratată de Stan, gazdele au preluat controlul și și-au creat și câteva faze periculoase la poarta adversă, cele mai importante prin Florescu, însă fără să înscrie. Până la urmă, formația care a fost mai aproape de gol în prima parte a fost CS Mioveni: în prelungirile reprizei, Toma a centrat dintr-o lovitură liberă din stânga, Stan a câștigat duelul aerian cu Dican și a reluat cu capul din 13 metri în transversală, după care mingea a căzut pe linie și a fost împinsă în poartă cu capul de Blănaru. După o verificare în camera VAR, reușita a fost anulată pentru offside și s-a intrat la vestiare cu scorul de 0-0.

Partea secundă a început cu încă două oportunități pentru FC Botoșani, însă Florescu a trimis pe lângă poartă din 13 metri, iar apoi Croitoru a intervenit bine la șutul de la distanță trimis de Lopez. După minutul 80, oaspeții și-au creat două ocazii pe contraatac, însă nici ei nu au putut să înscrie. Mai întâi, Miron a blocat șutul lui A. Șerban, iar apoi Blănaru a tras din 13 metri și mingea a șters transversala și s-a dus peste poartă. Duelul se îndrepta spre o remiză albă, dar în al treilea minut al prelungirilor FC Botoșani a dat lovitura prin Aldair Caputa Ferreira. Brazilianul a primit balonul la 25 de metri, a preluat în față și a tras cu stângul, pe jos, portarul Croitoru a fost surprins și nu a reușit să respingă, iar mingea a intrat în poartă.

Așadar, elevii lui Bogdan Andone pornesc cu prima șansă înainte de manșa secundă, care se va disputa peste o săptămână, la Mioveni.

Formații: 

FC Botoșani: Kukic – R. Benzar (Mitrov 44), Dican (E. Lopez 46), A. Miron, Țigănașu – Aldair, I. Filip, G. David (Petro 46) – Ed. Florescu, Kaprof (Mouaddib 46), Mailat (Ofosu 72). Rezerve neutilizate: Ducan – S. Camara, Șeroni, L. Fulop. Antrenor: Bogdan Andone

CS Mioveni: Fl. Croitoru – Trașcu (I. Șerban 80), Cr. Ignat, R. Garutti, Burnea, Șerbănică – Al. Cr. Stan (A. Șerban 75), Cărăruș, A. Panait (D. Toma 40), Guțea (Gogor 80) – Blănaru. Rezerve neutilizate: V. Sima – M. Costea, Massaro, Căprescu, Bolohan. Antrenor: Constantin Schumacher

Arbitri: Horațiu Fesnic (Cluj-Napoca) – Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca). Rezervă: Iulian Dima (Bucureşti)

Camera VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti), Cristina Trandafir (Bucureşti)

Observator arbitri: Liviu Ciubotariu (Galaţi)

Delegat de joc: Vlad Căluşer (Bucureşti)

FOTO: CS Mioveni (facebook)
Articole de la JOHNNYBET
2 comentarii

  1. Nu este adevarat…Argesul si Mioveniul au retrogradat impreuna din cauza idioteniilor politice,ambitii prostesti ale aceluiasi judet..Stan si Bran…
    Returul nu va fi unul usor pentru niciuna,daca nu isi baga dracul coada…

    6
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button