Superliga

Andone a completat minunea: FC Botoșani rămâne în SuperLigă după ce nu câștigase niciun meci până în luna decembrie!


UTA mai trebuie să-și afle un singur adversar din sezonul următor al SuperLigii, după ce Botoșaniul a rezolvat barajul de menținere/promovare cu CS Mioveni. Formația pregătită de Bogdan Andone s-a impus și în returul din județul Argeș, cu același scor din prima manșă: 1-0.

De această dată, marcatorul formației din nordul Moldovei a fost Sebastian Mailat, care a înscris după o pasă de efect a lui Florescu și un șut sec pe lângă Croitoru din doar 7 metri. Formația antrenată de Constantin Schumacher a încheiat jocul fără vreun șut la poartă, semn al neputinței în fața unui adversar superior.

Așadar, FC Botoșani, care e dată ca și retrogradată după ce nu câștigase niciun meci până înainte de Crăciun, adică până în runda cu numărul 21, completează minunea. Aceasta îi este atribuită în special lui Bogdan Andone, care a știut cum să ridice de la pământ o formație fără speranță, la un moment dat.

Tabloul sezonului 2024-2025 al Superligii va fi completat luni. De la ora 20, Csikszereda o găzduiește Dinamo pe un stadion plin. Bucureștenii sunt mari favoriți la Miercurea Ciuc, după victoria cu 2-0 obținută pe teren propriu.

FOTO: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button