Fotbal femininUTA Academie

Utistele – premiate de Federația Română de Fotbal pentru promovarea în Liga a 2-a, arădencele au marcat 8 goluri la ultimul meci stagional! + FOTO


A fost sărbătoare pe arena „Motorul” din Aradul Nou, odată cu ultima etapă a sezonului în Liga a 3-a de fotbal feminin. Campioane a seriei 1 încă de acum o lună, utistele au fost premiate de Federația Română de Fotbal pentru primovarea în eșalonul secund.

Asta s-a întâmplat la finalul partidei pe care arădencele au câștigat-o fără drept de apel, 8-0, cu „lanterna roșie” din Satu Mare. Vanu și Kugler au reușit câte o „dublă”, iar Ciobanu, D. Ursuțiu, Prunar și Todor au reușit și ele câte un gol. „Nu am avut probleme cu ultima clasată, am terminat en fanfare sezonul. Azi de bucurăm, urmează o vacanță iar apoi reluăm pregătirea. Greul abia acum începe, odată cu promovarea în Liga a 2-a”, a spus Valentina Calalb, antrenoare și…portar al „roș-albelor”.

De pregătirea echipei s-au mai ocupat și Daniel Mărcuș, Dumitru Buruiană, care au fost premiați azi, ca și Ioan Herman, metodist în cadrul Academiei UTA. Medaliile și prețiosul trofeu au fost înmânate de Raluca Șerban, membru în Comisia pentru Clasificarea Academiilor de Copii și Juniori, din cadrul Federației Române de Fotbal.

Împotriva sătmărencelor, UTA a evoluat în formula: Calalb – Orsolya Anghel, Roman, Gligor, Cladovan – Mihăieș, Bozian, Kugler, Prunar – Vanu, Ciobanu. Au mai intrat: Covaciu, Bodnar, D. Ursuțiu, Pârv, Todor.

FOTO: UTA Media Design

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button