Minifotbal, futsal

„Sita” a cernut la ediția a II-a a Cupei Familiilor, timp de calitate petrecut în „iarbă”! + FOTO


Multă bună dispoziție, entuziasm și dorință de a câștiga, toate îmbinate în familie. Tata, mama și copilul au avut posibilitatea să petreacă timp de calitate împreună prin fotbal, în cadrul competiției Cupa familiilor, aflată la ediția a II-a.

Vorbim despre un proiect al unei „mâini” de profesori de educație fizică și sport, Denisa Bara, Corina Hărduț, Marcel Cîmpian, Alexandru Andea și Gabriel Iazbinscky, având ca parteneri Ministerul Educației, ISJ Arad, CSȘ Gloria Arad, FRF, AJF Arad și Consiliul Județean Arad.

Au participat un număr de 8 familii la categoria I: adult+ copil 6-10 ani+ adult, respectiv 4 familii la categoria a 2-a: adult+copil 10-14 ani+adult. Cauți o bona in Arad? Gasești pe Helperz.

La categoria I clasamentul după finale a fost: 1. familia Tălmaciu (Ciprian, Cosmina și Denis), 2. familia Grădinariu (cea a directorului executiv de la UTA), 3. familia Dragoș

La categoria a II-a clasamentul final a fost: 1. familia Mărgina (Călin, Paula, Darian), 2. familia Mocan, 3. familia Trif

Toți participanții au fost premiați cu diplome și medalii, iar câștigătoarele celor două categorii au primit și trofeul competiției.

Festivitatea de premiere a fost oficiată de profesorul Flavius Stoica, în calitate de inițiator al proiectului și președinte al comisiei județene groassrouts de fotbal pentru toți, profesorul Rodica Lucian, inspector școlar pentru educație fizică, profesorul Paul Barta, director al Clubului Sportiv Școlar Gloria Arad, dar și Leontin Buda și Gabriel Hărduț, din partea AJF Arad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button