Liga a 2-a

Arădenii A. Popa, Vasiu și Suslak au finala pentru promovarea în Liga a 2-a cu Bistrița lui Adi Falub: Barajele încep mâine și se încheie miercuri!


Miercuri vom afla și ultimele cinci divizionare secunde într-un nou campionat cu 22 de echipe și nu 20 cum au fost până acum. Runda finală a barajelor de promovare în Liga a II-a la fotbal începe mâine, 1 iunie, de la ora 18, cu turul, în timp ce manșa secundă, decisivă, va avea loc pe 5 iunie, cu începere de la ora 17,30.

Învingătoarele din semifinale au fost împerecheate astfel:

CSM Focșani 2007 – AFC Metalul Buzău

CS Afumaţi – CS Dinamo Bucureşti

AFC Câmpulung-Muscel 2022 – SCM Râmnicu Vâlcea

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – FC Bihor Oradea

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud – CS Unirea Ungheni 2018

Trei sunt fotbaliștii arădeni implicați în lupta pentru un loc în eșalonul secund, toți cu mureșenii de la Unirea Ungheni. Este vorba despre fundașii Abel Popa, Bruno Vasiu și Adrian Suslak, care au jucat constant pe parcursul sezonului sub comanda lui Florentin Petre.

Altfel, Gloria Bistrița este antrenată de Adrian Falub, care a antrenat-o pe UTA în două mandate și care acum se bazează pe fostul portar al „roș-albilor”, Haralambie Mociu. Totodată, la Campulung-Muscel evoluează și Petre Simon, iar la Afumați, Alexandru Ciucur și ei foști fotbaliști ai „Bătrânei Doamne”.

Învingătoarele celor cinci finale vor promova automat în Liga 2, iar 4 dintre cele 5 finaliste vor disputa un miniturneu, cu semifinale și finală. Câștigătoarea va ocupa ultimul loc disponibil în eșalonul secund.

FOTO: PIXEL ProSport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button