UTA Arad

UTA scumpește abonamentele și biletele pentru noul sezon, suporterii fideli își pot răscumpăra locurile de mâine la prețurile vechi!

După cel mai bun sezon al echipei UTA din ultimii 50 de ani urmează și cel mai scump. Alexandru Meszar dădea de înțeles că gruparea pe care o conduce va mări costul abonamentelor în ediția de campionat 2024-2025, dar și pe cel al biletelor și astăzi aflăm exact și cu cât.

Singurii care nu sunt afectați sunt suporterii fideli, adică vechii abonați, care vor scoate din buzunar aceiași bani pentru locurile lor de pe stadion. În schimb, noii abonați vor plăti cu 200, 150, respectiv 100 de lei în plus față de vara trecută, dar numai după data de 1 iulie. Până atunci prioritate au vechii abonați în rezervare locurilor pe stadion. Măriri de câte două mii de lei înregistrăm și pentru locurile VIP, exterior și interior.

Și biletele se scumpesc față de stagiunea precedentă, în care UTA a jucat trei luni în alte orașe, din cauza operațiunii de schimbare a gazonului de pe arena „Francisc Neuman”, iar două partide în play-out fără spectatori, ca urmare a suspendării terenului după incidentele de la meciul din deplasare, cu Dinamo. 20, 15, respectiv 10 lei sunt măririle raportate la locurile din Tribuna I ”Coco Dumitrescu”, Tribuna II ”Gioni Brosovszky”, respectiv Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud.

Bonusul ar fi acela că de această dată abonații vor avea acces la toate meciurile de Cupă de pe teren propriu ale favoriților, dar și că aceștia beneficiază la un discount de 10% din produsele pe care le vor achiziționa de la fanshopul echipei, exceptând zilele de meci.

Dar iată anunțul integral al grupării fanion a Aradului cu privire la campania de abonamente pentru noua stagiune:

Start la abonamente pentru sezonul 2024/2025

”Începând de miercuri, 5 iunie, ora 13:00, până vineri, 21 iunie se pot reînnoi abonamente online pentru cei care au adresa de email înregistrată în baza noastră de date.

Abonații vor primi pe adresa de email înregistrată un link cu pașii necesari de urmat.

Abonamentele vor putea fi reînnoite fizic la ”Arena Francisc Neuman” în perioada 10 iunie – 21 iunie, după următorul program:

* Luni, orele 15:00 – 19:00

* Marți, orele 15:00 – 19:00

* Miercuri, orele 10:00 – 14:00

* Joi, orele 15:00 – 19:00

* Vineri, orele 15:00 – 19:00

Abonamentele noi se pot achiziționa începând cu 1 iulie. Prețuri abonamente Superliga sezonul 2024 – 2025:

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 1000 de lei

Tribuna II ”Gioni Brosovszky” – 750 de lei

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 500 de lei

VIP exterior – 10.000 de lei

VIP interior – 6.000 de lei

Pentru abonații vechi, prețurile rămân neschimbate față de sezonul precedent:

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 800 de lei

Tribuna II ”Gioni Brosovszky” – 600 de lei

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 400 de lei

VIP exterior – 8.000 de lei

VIP interior – 4.000 de lei

Copiii până la 3 ani au acces gratuit fără loc.

În acest sezon, abonamentele vor fi valabile și la meciurile de Cupa României disputate de UTA pe teren propriu.

Toți abonații beneficiază de o reducere de 10% pe durata sezonului la fan-shop-ul echipei de la Arena Francisc Neuman, cu excepția zilelor de meci.

Pentru sezonul 2024/2025 prețurile biletelor vor fi:

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 80 de lei

Tribuna II ”Gioni Brosovszky” – 60 de lei

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 40 de lei

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani au 50% reducere la bilete și abonamente la Tribuna I, Tribuna II și Peluze!”

Vă reamintim că UTA are una dintre cele mai ridicate medii de spectatori pe teren propriu din SuperLigă, de multe ori la meciurile cu echipele cu tradiție sau cu pretenții din campionat înregistrându-se sold-outul.

13 comentarii

 1. S-ar fi putut urca până la 1200 abonamentul, aprox 260 de euro. Era mult mai bine.
  Mulți inca visează doar reduceri și gratuități.

  19
  28
  1. Hai serios?Plătește tu 1200 de ron, lasă ciubuc 200 de ron la Meszar dacă vrei. Ce ipocrit! Și așa erau prețurile printre cele mai mari din țară, acum sunt nesimțit de mari și la bilete și la abonamente. Așa stimulezi lumea să își facă abonamente noi, marind prețul? Preturi la bilete și abonamente printre cele mai mari din țară, iar Aradul la salarii hai sa nu zicem printre printre ultimele din țară dar nici departe nu suntem.Nu îți dă nimic cu virgula?

   17
   18
 2. Meszar vrea sa trieze spectatorii prin cresterea pretului, mizand pe un interes si mai mare din partea aradenilor pentru meciurile lui Rednic din noul sezon. Asa se va scapa si de o parte dintre contestatari, care nu vor fi dispusi sa plateasca mai mult. Chiar si cu noile preturi, stadionul va fi plin meci de meci.

  18
  6
 3. Deși nu convine multora, tind să cred că această creștere a prețurilor este justificată de evoluția inflației din ultima vreme…cui nu îi convine e gratis la TV (vorba vine: abonament lunar TV + semințe + bere + țigări în cazul unora)… fiecare e liber să-și facă bugetul propriu pe bunul plac și să „risipească” bani pe chestii neesențiale, că ne place sau nu cam ăsta e adevărul (nu cel absolut desigur).

  18
  12
 4. 250 de euro pe sezon ar fi mult, sunteți muritori de foame? A susține echipa înseamnă inclusiv a baga bani in ea, nu fiți calici. Nu puteți da 100 de lei pe lună? Mai săriți câte o țigară, câte o bere și se rezolva.

  14
  10
 5. E 150 eur pe sezon ( pret nou scumpit pentru cei intarziati ) , pe bune ca e mult ? Pentru 20 meciuri + cele din Cupa ?

  11
  5
 6. Indiferent de preț o sa fiu la meci,eu și familia mea. Sa dau 600-700 Ron pentru un sezon,merita fără dar și poate.
  Cine iubește clubul UTA o sa fie pe stadion…acuma doar sa ne facem echipa,antrenor avem.

  FortaUTA

  12
  7
 7. Vreau sa va vad asa săritori și în insolventa când vor trebui plătite cele 5 milioane de euro datorii făcute de Meszar.

  13
  9
 8. Obrazu subtire cu cheltuiala se tine! Sa speram ca si spectacolul/ punctele UTA-ei vor fi pe masura pretului!

  3
  0
 9. Se scumpeste doar pentru noii abonati.cine nu poate plati are varianata tv.nimeni nu ii poate obliga.iar contestatari lui Meszar sa nu uite ca e presedinte din liga 4-a.bun, rau suntem in prima liga si datorita lui.

  3
  4
 10. Sa aduca mai multi sponsori cu bani la echipa, sunt oameni saraci cu salarii si pensii mici si nu isi pot permite sa plateasca aceste preturi foarte mari !!!

  1
  0
 11. Si daca a adus UTA. din liga4a in Superliga ,foarte bine ,dar nu el singur ci cu ajutorul autaritatilor locale care la ajutat cu bani din bugetul Primariei, bani din impozitul pe care il platesc oamenii de rand. Deci sunt oameni care vor sa vada si ei meciuri cu UTA. si nu isi permit din cauza salariilor mici si a pensiilor !!! Oare aceste preturi foarte mari, sunt la toate cluburile din Superliga ?

  1
  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button