Sporturi de contact

Edi Gafencu are șansa revanșei în fața lui Amariței: Gala de K1, de la Galați, are loc joi și va fi transmisă la Digi Sport 2!


Eduard Gafencu are parte de prima provocare în ring în 2024. Se va întâmpla joi, 13 iunie la Galați, acolo unde sportivul arădean are de luat o luat o revanșă.

În cadrul K1 Fighting Network, competiție pornită din Japonia, care în acest an se desfășoară în mai multe țări din Europa, Gafencu se va bate cu Alexandru Amariței. Sportivul din Iași l-a învins pe „The Blitz” în urmă cu doi an și l-a deposedat de centura de campion la categoria 77 de kilograme.

Așadar, se anunță un duel tare, cu multe ambiții în joc în special din partea arădeanului pregătit de Robert Tătaru și Valy Petruț, care a ajuns la un palmares de 17 victorii (12 prin KO) și 6 înfrângeri. De cealaltă parte, Amariței are la activ 14 succese (6 prin KO) și patru înfrângeri. Experiența e de partea lui Edi Gafencu, care are 31 de ani, în timp ce adversarul său e cu 9 ani mai tânăr.

Inițial gala de la Galați ar fi trebuit să aibă loc pe stadionul „Oțelul”, dar ea a fost mutată la patinoarul din oraș. Va începe în jurul ore 20 și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 2. Printre invitații de onoare se numără și legendele K1 Remy Bonjansky și Alexey Ignashov.

Flana Market, SC Batutza și Camy Instal Srl, Atletic VSA, Iron Guard, SulTrans și knock-out.ro. sunt susținătorii lui Eduard Gafencu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button