UTA Arad

Pop, Micovschi și Vulturar au început munca de convingere a lui Neil Lennon, care a anunțat ca obiectiv la Rapid câștigarea titului!


Rapidul a intrat oficial pe mâna lui Neil Lennon.  Antrenorul nord-irlandez a condus astăzi primul antrenament al giuleștenilor, la care a avut la dispoziție nu mai puțin de 33 de jucători. Șapte dintre aceștia s-au întors din împrumuturi, trei dintre ei de la UTA.

Rareș Pop, Claudiu Micovschi și Cătălin Vulturar chiar au stat unul lângă altul la scurtul discurs al lui Lennon înainte de a da startul pregătirilor. „Sezonul trecut s-a încheiat. Sunt onorat să fiu antrenorul vostru, este o mare onoare pentru mine. Sunt nerăbdător să lucrez cu voi. Ținta noastră este să câștigăm campionatul, va fi greu, va trebui să muncim mult. E nevoie de multă disciplină, sacrificiu, dedicare și talent. Talent aveți, trebuie să lucrăm la celelalte capitole”, a spus fostul principal al celor de la Celtic Glasgow.

Zilele trecute o sursă din cadrul clubului giuleștean susțince că nord-irlandezul se va lămuri în maximum două săptămâni de calitățile celor trei fotbaliști care pus umărul la locul 7 cucerit de UTA. De altfel, Mircea Rednic i-ar dori pe toți înapoi, evident tot sub formă de împrumut. Claudiu Micovschi e chiar golgheterul stagional al „roș-albilor”, cu 9 reușite.

Ca și Bătrâna Doamnă, Rapidul va efectua un cantonament în Slovenia în cea de-a doua decadă a lunii iunie, dar până atunci (pe 20 iunie) mai are programat și un test cu Gloria Buzău, echipă nou promovată în SuperLigă. În cazurile lui Pop lucurile sunt complicate și prin prisma faptului că talentatul mijlocaș ofensiv susține examenul de Bacalaureat în următoarea lună și va trebui să fie prezent la Arad zile bune. Pe de altă parte, investiția în fotbalistul arădean (700 de mii de euro) este importantă și giuleștenii ar dori să-l păstreze, mai ales că în acest moment nu există o ierarhie în rândul fotbaliștilor Under.

2 comentarii

 1. Partea neromantica, dureroasa a fotbalului. Plecarea unor valori. Pop, măcar acoperit financiar de propria ascensiune, Vulturar, n-a dansat decât o vara, Micovschi, o despărțire echivalenta cu plecarea de la Tottenham a lui Harry Kane.!! Teoretic pot fi înlocuiți, minus sentimentele deosebite ale tribunei. Întâlnirea cu ei nu presupune numai emoție în sezon, ci și griji tehnice la puncte. Reveniri, cu , ajustări ” și condiții, ar știrbi din aura unui club, care chiar le-a înlesnit calitate și prestigiu. Mergem pe mina meșterului Rednic, autor insolit, al unor promisiuni nu fără acoperire..

  20
  2
  1. Stai liniștit Gavriluță 2 sigur se întorc la UTA, și normal iar vom retrograda, atât am retrogradat că trebuia să fim în liga 5,Hai UTA, hai ARADUL

   5
   1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button